Ariel_3D_actives

Svetska premijera novog Ariela koji je razvijen sa 3D tehnologijom i omogućava novu formulu za dubinsko čišćenje

Inspirisan novom 3-D revolucijom, Ariel donosi pravu 3D inovaciju u svet tkanina i mode. Naučni tim u Ariel-u koristio je patentirana 3D oruđa i tehnologiju kako bi došli do boljeg razumevanja tkanine, materijala, fleka i proizveli novu formulu koja dubinski čisti; novi Ariel koji prodire duboko u slojeve kako bi uklonio mrlje.

“3D tehnologija donosi novi pogled na to kako sada vidimo i doživljavamo svet,” izjavio je Kash Shaikh, Ariel globalni predstavnik za spoljne odnose. “Svi su upoznati sa inovacijama u zabavi i elektronici, ali većina ljudi ne zna da je 3D deo i drugih industrija, od umetnosi i arhitekture, do zdravlja i medicine. “

Povezana vest:  Male ženske tajne za ljubitelje cvetnog uzorka

Više od 150 ljudi, iz skoro 40 zemalja sveta, bilo je deo Procter & Gamble-ovog do sada najvećeg globalnog događaja ikada zabeleženog. Na događaju je predstavljen inovativni Ariel proizvod, kao i poslednje inovacije iz 3D tehnologije uz pomoć kojih je kreirano ekskluzivno, dubinsko čišćenje u neverovatnom 3D svetu.

U okviru prezentacije o inovativnom proizvodu, dvodnevni ekskluzivni medijski događaj takođe je predstavio prvo 3D modno iskustvo u kreiranju, pravljenju i viđenju mode na Bliskom Istoku, koja je održana u Dubaiu.

Modne trendove prikazala je Aiisha Ramadan, lokalni dizajner, svojom poslednjom kolekcijom, a domaćin je bila June Ambrose, holivudska i hip hop poznata stilistkinja, koja je specijano zbog te prilike došla iz Njujorka.

Povezana vest:  La Roche-Posay predstavlja Cicaplast Lavant B5 za čišćenje osetljive i nadražene kože koji umiruje i neguje

Glavna atrakcija događaja je bio “Ariel-ov svetski test dubinskog čišćenja”, vizuleni spektakl realizovan uz pomoć 3D projekcije najnovije tehnologije. Ova projekcija, održana na ekskluzivnoj lokaciji, u centru Dubaia, bila je prva takve vrste u istoriji kompanije.  “Dubinskim testom čišćenja” zgrade su se bojile i postale zagađene, a zatim su očišćene i bile kao nove. Partner projekcije bila je kompanija  LG Electronic.

Inovativni 3D alati korišćeni u razvijanju nove tehnologije za čišćenje uključuju:

Micro CT: 3D skeniranje koje omogućava naučnicima da bolje prouče tkanine, vlakna i mrlje pokazujući ih iz svih uglova, oblika i kontura vlakana. Najvažnije, ovo skeniranje pokazuje gde i kako se zadržavaju fleke unutar vlakana. MRI: Omogućava nam da vidimo i razumemo dubinu i intenzitet mrlje. SEM:  pokazuje topografiju tkanine, otkrivajući da grublje površine kriju dublje mrlje u vlaknu.

Povezana vest:  Dejvid Bekam sprema pesme Bitlsa za ćerku

Korišćenjem ovih 3D alata, i fokusirajući se na potrebe potrošača, i na neke od najboljih svetskih tehničkih eksperata, novi Ariel predvodi budućnost nege tkanine.

Kako funkcioniše nova Ariel formula za dubinsko čišćenje?

Nova Ariel formula za dubinsko čišćenje funkcioniše kroz tri koraka. Prvi korak je poliranje vlakna, što kasnije omogućava sredstvu za čišćenje da prodre duboko u vlakna. Drugi korak je smanjenje negativnog naelektrisanja, što takođe omogućava dubinsko čišćenje. Posednji korak je vađenje mrlja kroz sve slojeve.