Putovanje_novinara_u_GucuNeodoljivi miris Doncafé na 51.tradicionalnom Saboru trubača u Guči

Doncafe_u_GuciTradicionalni 51. Sabor trubača u Gući, biće zapamćen po neodoljivom mirisu Doncafé, zvaničnoj kafi sabora. Za sve ljubitelje zvuka trube i mirisne kafe Doncafé je tokom trajanja sabora pripremio jedinstveni „Chill Out“ u kome su tokom dana i večeri posetioci mogli da se udobno smeste i ispijaju omiljenu kafu, a za one koji vole da u svojoj kafi uživaju dok šetaju i razgledaju znamenitosti ovog mesta, Doncafé je u samom centru Guče, obezbedio i štand sa kafom za poneti. Osim toga, Doncafé je i zvanični sponzor atraktivnog ”Ponoćnog koncerta” na kome će večeras nastupiti čak 16 trubačkih sastava.

Povezana vest:  Oženio se Hulio Iglesijas

Ovogodišnji Sabor trubača u Guči okupio je stotine hiljada ljudi koji, su u potrazi za dobrom zabavom i muzikom, posetili srpsku prestonicu trube – Guču. Posetioci su i ove godine uživali su u umeću i virtuoznosti najvećih trubačkih majstora!

Festival u Guči je samo još jedna od brojnih kulturnih manifestacija koje čuvaju tradicionalne vrednosti, koju sa svojim brendom Doncafé podržava kompanija Strauss Adriatic.

Povezana vest:  Kompanija Bambi donirala više od 30 miliona dinara u borbi protiv korona virusa