monika_beluci_oriflame_1

Monika Beluči daje Royal Velvet kolekciji svoj pečat

Oriflame, ekspert za negu lica, započeo je saradnju sa svetski poznatom glumicom i modelom, Monikom Beluči, kako bi lansirao unapređenu, ekskluzivnu kolekciju koja se bori protiv starenja kože lica – Royal Velvet.

Monika Beluči – svetski poznata po svojoj izuzetnoj, bezvremenoj lepoti – je najbolji izbor za zaštitno lice Royal Velvet kolekcije i dokaz je da njenim korišćenjem možete postići čvršću, glatkiju kožu koja izgleda mlađe.

Povezana vest:  Grand kafa osvojila dva Disrupt priznanja za kampanje "Hajde da imamo vremena" i "#SamoUživaj"

U svojoj misiji da osmisle najefektivniju formulu koja kožu čini čvršćom, naučnici Oriflame-a su otišli još dalje u istraživanju svojstava cveta irisa koja usporavaju proces starenja i otkrili tajne ekskluzivne infuzije crnog irisa.

Infuzija crnog irisa je moćna infuzija izoflavona irisa i minerala iz meteorite, koja povećava čvrstinu kože na taj način što stimuliše proizvodnju kolagena i elastina, pojačavajući otpornost kože i održavajući njen mladalački izgled i čvrstinu.

Za samo dve nedelje, skoro dve trećine žena izjavilo je da im je koža postala čvršća i zategnutija, a posle četiri nedelje, skoro tri četvrtine žena reklo je da je značajno redukovana pojava finih linija i bora – fantastični rezultati!

Povezana vest:  Ćerka Vitni Hjuston, Bobi Kristina se nakon majčine sahrane drogirala

Monika Beluči kaže: Za moju karijeru glumice, a ranije i modela, uvek je bilo vrlo bitno kako izgledam, ali zbog toga je koža morala i da trpi. Odgovarajuća nega kože lica je neophodna kako biste održali zdravu, čvrstu kožu i mladalački ten. Royal Velvet kolekcija sve to obezbeđuje uz pomoć Oriflame stručnjaka u proizvodnji proizvoda za negu lica i nešto je što svaka žena mora da poseduje.

Povezana vest:  Sa Flajdubaijem od Beograda do Dubaija i nazad za 198 evra

U luksuznom, elegantnom, ljubičastom pakovanju, Royal Velvet kolekcija objedinjuje dnevnu kremu sa ZF 15, mleko za čišćenje, toner i kremu za područje oko očiju. Bogata, nežna formula predstavlja pravo uživanje za nanošenje i čini kožu čvršćom, hidriranom i negovanom.

* Testirano na 91 ženi starosti 40+