CajnikHumanitarno-prodajna izložba u Delta Cityju

Ukoliko ste više puta poželeli nekome da pomognete, ali niste znali kako, 1. i 2. juna, u atrijumu Delta City-ja, biće organizovana humanitarno-prodajna izložba „Naš mali doprinos ima veliku vrednost“. U okviru izložbe prodavaće se proizvodi koje su napravili članovi udruženja osoba sa invaliditetom i problemima mentalnog zdravlja na kreativnim radionicama, kao deo radne terapije.
Firma Orient Emporium, u saradnji sa Institutom za mentalno zdravlje, uz pomoć Delta City-ja, organizovaće izložbu prodajnog tipa sa ciljom prikupljanja novčanih sredstava za pomoć udruženjima u njihovom svakodnevnom funkcionisanju. Članovi udruženja kroz svakodnevne radionice i kreativni rad izrađuju brojne unikatne proizvode, kao što su magneti, šolje, ukrasne lampe, nakit od gline, vezovne radove, kao i ogrlice, narukvice i minđuše od raznih materijala.
U okviru izložbe, svoje proizvode će ponuditi brojna udruženja među kojima su Udruženje stanara doma sa telesnim invaliditetom, Udruženje Prostor, Udruženje Talos, Udruženje Panda, kao i udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama sa Zvezdare, Novog Beograda i iz Pančeva.
Cilj izložbe je da se javnost upozna sa radom ovih udruženja i da se probudi svest u svakom od nas da i mali doprinos za ove osobe ima veliki značaj.
Svi posetioci Delta City-ja će moći da pogledaju izložbu i kupe izložene predmete u toku trajanja manifestacije, 1. i 2. juna, od 10 do 20 časova.

Povezana vest:  Carlsberg Srbija predstavila treći godišnji izveštaj o zaštiti životne sredine