bbf2011Više od 18 osoba povređeno na Bir festu u Beogradu

Na Bir festu u Beogradu prošle noći u tučama je povređeno više od 18 osoba, taj broj nije konačan jer je bilo i onih koji su zbrinuti na licu mesta, rekli su u Hitnoj pomoći.

Na 25-godišnju stranu državljanku oko 1.30 je pala zaštitna ograda i ona je sa povredama kičme i vrata zbrinuta u Urgentnom centru, rekli su u Hitnoj pomoći.

Kako su naveli, prilikom pada ograde na Bir festu je povređen I muškarac star 30 godina koji je sa povredama glave prevezen neurohirurgu u Urgentni centar.

Povezana vest:  Frikom lansirao zlatni sladoled – King Prestige Brownies

Oko dva sata posle ponoći, na Bir festu u Beogradu je povređen muškarac star oko 20 godina koji je sa ranom ispod desnog oka, posektoinama, velikim brojem hematoma i otocima prevezen, takođe, u Urgentni centar.

U istoj intervenciji, muškarac star oko 20 godina sa ranama na glavi prevezen je kod neurohirurga u Urgentni centar, a muškarac oko 35 godina je zadobio oštrim predmetom ubodne rane po telu i prebačen je na ortopediju pa na hirugiju Urgentnog centra.

Povezana vest:  Ubrzajte svoj metabolizam za mršavljenje i održavanje težine

Takođe, na Bir festu u Beogradu, nožem je uboden i 23-godišnji muškarac oko 2.27 ujutro i on je sa povredama stomaka odvezen hirurgu u Kliničko-bolnički centar Bežanijska kosa.

Kako su rekli u Hitnoj pomoći, oko 2.33 nožem je uboden u stomak i 27-godišnji muškarac koji je prebačen na reanimaciju Urgentni centar. On je zbrinut u šatoru na licu mesta.

Povezana vest:  Evo kako će izgledati rekonstruisana zgrada Stare pošte na Savskom trgu  

Oko 2.35, muškarac star oko 20 godina oštrim predmetom je uboden u rame i zbrinut na licu mesta, a još jedan muškarac oko 20 godina uboden je u zadnji deo tela, takođe, zbrinut na licu mesta I prebačen u Urgentni centar.

U tuči na Bir festu oko pet sati ujutro povređeni su i 34-godišnji muškarac koji je sa prelomom nosa, kontuzijom glave i drugim povredama vožen neurohirurgu, kao i dečko star 25 godina koji je odbio prevoz do bolnice.