delta_city_spolja

HUMANITARNA AKCIJA PRIKUPLJANJA NASTAVNIH SREDSTAVA ZA UČENIKE SA SPECIJALNIM POTREBAMA

Humanitarna akcija prikupljanja knjiga i školskog pribora za učenike sa specijalnim potrebama, počela je u Delta Cityju, u okviru tradicionalne manifestacije „Povratak u školu“ i trajaće do 4.septembra.

Donacija se prikuplja za Osnovnu školu “Sava Jovanović Sirogojno”, gde se vaspitavaju deca sa mentalnim invaliditetom, i deca sa autističnim spektrom kao i za školu za osnovno i srednje obrazovanje “Anton Skala”, za decu sa mentalno-intelektualnim invaliditetom sa teritorije opština Ruma, Inđija i Stara Pazova.

Povezana vest:  Posle dve nedelje prikupljanja predloga, foke na klizalištu Delta City Ice Park – dobile imena i kuma Luku Vulovića

Pomenute škole pohađa stotinak dece, koja žive u teškim materijalnim uslovima. Donacijom nastavnih sredstava, knjiga i školskog pribora, upotpuniće se specijalne radionice, koje su sastavni deo nastavnog programa po kom uče đaci ovih škola.

Pozivamo sve posetioce Delta Cityja da budu dobri drugari i da svojom donacijom omoguće ovim posebnim školarcima da spoznaju čarobni svet znanja.

Povezana vest:  Viktorija Bekam kreirala kolekciju za britansku princezu

Podsetimo, Delta City je i pošle godine donirao pakete sa školskim priborom i knjigama Osnovnoj školi „Sava Stojanović Sirogojno“.