idea_logo“IDEALNA škola AKTIVNA škola”

Ispred prodavnice IDEA EXTRA, Omladinskih Brigada 100 u Beogradu, održava se velika promocija sportova za decu kao I škola stranih jezika, pleas, kompjutera  koju je podržalo Ministarstvo za omladinu i sport Republike Srbije. Cilj manifestacije je predstavljanje sporta kao aktivnosti uz koje će deca izrasti u bogate duhom i aktivne ličnosti- ličnosti koje poštuju pravila fer pleja!

Povezana vest:  Pet stvari oko kojih se brinete, a koje nisu važne za mršavljenje

Idea i Nestle su organiziovale dan sportskih aktivnosti za decu pod nazivom ‘’IDEALNA škola AKTIVNA škola’’ za sve one koji vole dobro druženje i zabavu. Svi posetioci moći će da uživaju uz bogat sportski program brojnih sportskih škola i klubova koji će se odigravati na čak šest terena na kojima će fudbalski, rukometni, teniski, košarkaški klubovi, kao i klubovi borilačkih sportova i škole fitnessa i plesa promovisati svoje aktivnosti. Ovaj događaj biće upotpunjen odličnom muzikom i posetom velikog broja POZNATIH SPORTSKIH LIČNOSTI.

Povezana vest:  Netipična proslava 8. marta uz predstavljanje nove HUGO BOSS kolekcije

U okviru programa – ‘’Škole stranih jezika’’, Idea i Nestle istog dana, na istom mestu, organizuju lutrije i vaučere. Neki od posetilaca moći će da osvoje popuste na kurseve stranih jezika ili kurseve računara, a zainteresovani dobiće poklon vaučer za pohađanje kursa  engleskog jezika putem interneta.

Celokupni program promocije sportova za decu i omladinu i škole stranih jezika biće održan 27.08.2011.  u trajanju od 10:30 do 19:00. Manifestaciju će otvoriti pomoćnik ministra za sport, gospodin Dragan Atanasov i direktorka marketinga kompanije Idea Viktorija Radojević.

Povezana vest:  Udala se Džema Arterton