Poznati igraju fudbal za pomoć paraplegičarima 

dr_Margit_SavovicU zrenjaninskoj Hali Sportova sutra će biti održan humanitarni „Pompea turnir“ u malom fudbalu na kojem će se takmičiti ženski humanitarni fudbalski klub „Lavice“ i KMF SAS iz Zrenjanina. 
Turnir se održava u okviru internacionalnog seminara italijanskog brenda „Pompea“, čiji su pogoni za proizvodnju čarapa smešteni u zrenjaninskoj Industrijskoj zoni, a sav prihod od prodatih i doniranih ulaznica namenjen je Udruženju paraplegičara Banata-Zrenjanin. 
Kako je najavljeno, za „Lavice“ igraju Margit Savović, Jelena, Goca Tržan, Viktorija, Merima Njegomir, Jovana Tipšin, Sofija Pekić, Zorica Đurković, Jelena Marković, Sandra Obradović, Biljana Petrović, Slađa Delibašić i Maja Marijana. 
Za SAS klub malog fudbala iz Zrenjanina, koji je član Premijer lige Srbije, pored standardne postave, trebalo bi da igra i menadžment „Pompee“. 
Organizator Pompea turnira je Miss YU kompanija uz medijsku i organizacionu podršku humanitarne akcije Veliko srce pod patronatom princeze Katarine Karađorđević i RTS-a. 
U muzičkom delu programa učestvovaće Aleksandra Perović, Neša Bridžiz, Ivana Selakov, Miki Mećava, Jovana Tipšin, Merima Njegomir, Zorana Pavić, Ivan Plavšic, Slađa Delibasic, Maja Marijana i specijalni gost Dado Topić. 

Povezana vest:  Uspešna akcija „Baci deset za deset godina“