HRP_DOI-27_05

DISNEY ON ICE VAM PREDSTAVLJA “PRINCEZE I HEROJI”

Promotivna prodaja ulaznica do 15. septembra

 

Arena Beograd, u susret čaroliji na ledu “Princeze i Heroji” produkcije “Disney on Ice”, spremila specijalnu  promotivnu prodaju ulaznica koja će trajati do 15. septembra. Svim kupcima omogućen je popust od 20% za sve kategorije ulaznica i termine.

Cene ulaznica, bez popusta od 20% su: 1250, 1750, 2250, 2500, 3000 i 3500 dinara i mogu se naći na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, „Ušće” Shopping centar, knjižare Delfi i Vulkan, Dom sindikata, Gigstix. Predstave će se u Beogradskoj areni održavati od 18. do 20. novembra u više termina:

Petak 18. novembar 2011 predstava u 19:00

Subota 19. novembar 2011 predstave u 12:00 15:30 19:00

Nedelja 20. novembar 2011 predstave u 12:00 15:30 19:00

Kroz umetničko klizanje i graciozne akrobatske tačke, Zvončica vodi posetioce kroz inspirativne priče o Arijel, Beli, Pepeljugi, Tiani, Jasmin, Ružici i Snežani dok se njihove želje i snovi ostvaruju.

Povezana vest:  PR Hemsvorta demantuje: Majli i Liam se ne venčavaju sledeće nedelje

U novoj predstavi produkcije Feld Entertainment-a, publika će otići do najdaljih granica mašte gde je sve moguće ukoliko verujete. Arijelini snovi su zarobljeni ispod mora i u jednom magičnom momentu, princ Erik razbija Ursuline čini kako bi povratio svoju jedinu, pravu ljubav. U trci sa vremenom da spase uspavanu lepoticu Ružicu, princ Filip pobeđuje zlu Grdanu pretvorenu u Zmaja. Tiana ostvaruje snove da poseduje restoran u Nju Orleansu; Jasmin sa Aladinom otkriva jedan novi svet, a Snežana pronalazi pravu ljubav. Ova divna predstava otkriva i najdublje želje Pepeljuge i Bele.

“Pre postavke ove nove predstave Diznija na Ledu, razmišljali smo šta je to što Diznijeve princeze i heroje čini posebnim,“ rekao je producent Kenet Feld. “Vrlo brzo smo shvatili da sve princeze imaju nešto zajedničko: sve se upuštaju u avanturu kako bi ostvarile svoje najveće želje i zahvaljujući čvrstoj veri, u tome uspevaju. Želeli smo da prenesemo tu inspirativnu poruku publici kroz priče ovih očaravajućih princeza i njihovih prinčeva-heroja.”

Povezana vest:  Uključi se i ti u La Roche-Posay društveno odgovornu kampanju - SKINCHECKER

Pred kraj predstave “Dizni na ledu vam predstavlja “Princeze i Heroji” takođe se pojavljivljuju i najnovija Diznijeva princeza, Zlatokosa i simpatični princ Flin. “Uvek smo uzbuđeni kad u Diznijevu porodicu dođu neka nova lica. Mogućnost uvođenja ovih svežih, šarmantnih likova iz Oskarom nominovanog filma “Zlatokosa i razbojnik “ kao i divne Tiane iz filma “Princeza i Žabac”, čini naše predstave aktuelnima.” – izjavio je Feld.

Interesantan izazov našao se pred kreativnim timom predstave Dizni na ledu vam predstavlja Princeze i Heroje, u adaptiranju inspirativnih momenata na led. Kako bi se kod publike oživele emocije koje su na njih ostavili filmovi, bilo je potrebno uneti raskošnu scenografiju, dramatično osvetljenje, koreografije od kojih vam zastaje dan i nekoliko iznenađenja. Svaki član kreativnog tima pristupio je ovom izazovu iz svoje jedinstvene perspektive.

Za direktorku Peti Vinsent (Patty Vincent) to je bilo ostvarenje cilja, a to je kompletan vizuelni identitet predstave.

Povezana vest:  Eminem ispred Kristijana Ronalda kao najpopularniji otac

“Najviše sam uživala u sklapanju delova u jednu bajkovitu celinu ,” rekla je Peti. “Počeli smo od praznog papira, a zatim udruživali ideje, muziku, rad na koreografiji i kostimima. Jedan od najsavršenijih momenata bio je kada sam pronašla pesmu “If You Can Dream” na albumu “Disney Wishes”, koja savršeno odgovara duhu predstave. Ništa ne može da se uporedi sa osećajem kada vidite kako vaše ideje od imaginarnih postaju stvarne – to je nezamenljiv doživljaj.”

Primer ovog kreativnog procesa je vidljiv u Vinsentovom omiljenom delu. “Obožavam deo sa pesmom “Under the Sea” jer sam bio u mogućnosti da kombinujem specijalne efekte mehurića sa najfantastičnijim kostimima i vrlo zahtevnim  klizačkim tačkama. Scena je čak zabavnija nego što sam je zamišljao.”

Predstava Dizni na Ledu vam predstavlja “Princeze i Heroji” poziva publiku da krenu sa Zvončicom na put kroz večite priče o čarobnim princezama i njihovim herojima.