skolsko-zvono

Edukativan i zabavan put do školske klupe u okviru akcije ŠKOLSKO ZVONO 2011

Dečaci i devojčice, koji dođu u UŠĆE šoping centar u subotu 3.septembra od 12 časova dobiće UNICEF džepni priručnik, koji daje praktične savete deci kako da pomognu svojim vršnjacima koji su zlostavljani, šta da urade kada njih neko zlostavlja, kao i niz saveta kako da prepoznaju i zaustave sopstveno nasilno ponašanje.

Na ovaj način se privode kraju edukativni sadržaji u okviru akcije „Školsko zvono 2011“, koju su organizovali UŠĆE šoping centar i magazin Mama, a kako bi pripremili sve male posetioce UŠĆA za novu školsku godinu i polazak u vrtić.

Povezana vest:  Lud provod u "Koketi"

Istog dana, na glavnom trgu u prizemlju Centra iza info pulta, u periodu od 12:30–13:30 i 18:30-19:30 prisutni dečaci i devojčice radiće test „Koji je tvoj komunikacijski cilj“ sa željom da pronađu najbolji način druženja sa vršnjacima.

Tada će dečaci i devojčice potpisati Deklaraciju vršnjačkih timova o zaustavljanju vršnjačkog nasilja i učestvovaće u istraživačkim aktivnostima. Najmlađi posetioci UŠĆE šoping centra u subotu će moći da napišu ili nacrtaju razglednicu na teme – Od pozitivnog ka podrsci, Šta mi je bilo naj ovog leta ili Šta od leta nosim u jesen da me greje.

Povezana vest:  Šampionka Srbije na Vinskom maratonu na Paliću, 22. septembra

Roditeljima će biti podeljen priručnik na temu „Šta je bilo danas u školi – smernice za prevenciju elektronskog nasilja“.

U proteklih šest dana, u akciji „Školsko zvono 2011“ veliki i mali posetioci UŠĆE šoping centra mogli su da uživaju u edukativnim i zabavnim sadržajima, poput ekoloških i kreativnih radionica, interaktivnih predavanja o ekologiji, sportu, zdravlju i ishrani, bezbednosti, itd..

Povezana vest:  Posetite partner apoteke i poklonite svojoj koži Eucerin® preparate tokom juna

Pored nezaboravnog provoda, UŠĆE šoping centar, magazin Mama i brojni partneri su pripremili nagrade i popuste pri kupovini za decu i roditelje.