snep-pp-inviteSMIRNOFF I MADONA POKREĆU NAJVEĆU BERZU NOĆNOG ŽIVOTA U 50 ZEMALJA SVETA

U beogradskom klubu Plastic Light u četvrtak će biti održana žurka kojom že biti obeleženo  lansiranje svetske berze noćnog života, projekta koji pod nazivom Nightlife Exchange organizuje kompanija Smirnoff u saradnji sa Madonom.

Ovaj projekat ima za cilj da uključi 10 miliona ljudi iz 50 zemalja sveta, uključujući i našu zemlju, u otkrivanje i razmenu najoriginalnijeg noćnog provoda. Smirnoff Nightlife Exchange Project je ambiciozan pokušaj da se otkrije ono što je jedinstveno i najzanimljivije u oblasti noćnog života u svetu, a kulminiraće nezaboravnim doživljajem koji će se desiti iste noći u novembru u svim zemljama učesnicama. Ove godine, Madona se pridružuje Smirnoff Nightlife Exchange Projektu u potrazi za najboljim plesačem koji će dobiti šansu da nastupa na njenoj sledećoj turneji.

Povezana vest:  Prolećni sajam cveća u Delta Cityju

Ljubitelji dobre zabave širom sveta pozvani su da daju svoj doprinos Smirnoff Nightlife Exchange Projektu. Najinspirativniji predlozi iz svake zemlje učesnice prikupljaće se preko interneta i naći svoje mesto na završnoj žurci u novembru. Fanovi koji budu slali svoje predloge imaće priliku da osvoje ulaznice za našu žurku koja će se održati u Beogradu.

Povezana vest:  Sergent Major proslavio drugi rođendan

50 zemalja koje učestvuju u Smirnoff Nightlife Exchange Projektu su: Argentina, Australija, Belgija, Bolivija, Brazil, Bugarska, Kamerun, Kanada, Čile, Kina, Kolumbija, Kostarika, Kipar, Dominikanska republika, Dubai, Ekvador, El Salvador, Nemačka, Gana, Velika Britanija, Grčka, Gvatemala, Indija, Indonezija, Irska, Izrael, Italija, Jamajka, Japan, Kenija, Meksiko, Holandija, Novi Zeland, Nigerija, Norveška, Panama, Paragvaj, Peru, Poljska, Rumunija, Srbija, Južna Afrika, Južna Koreja, Tajland, Trinidad, Turska, Urugvaj, SAD, Venecuela i Vijetnam.

Povezana vest:  Veliki popusti i sjajna ponuda u prvom šoping parku u Kruševcu: novo mesto u gradu otvara vrata 26. septembra