06_BOSS_Green_W_FW1117_BOSS_Green_M_FW11

Stiže BOSS Green kolekcija za muškarce i žene jesen/zima 2011

BOSS Green linija predstavlja premijum sportsku garderobu namenjenu gospodi i damama koji gaje moderan i neusiljeni životni stil i uživaju u udobnim ležernim odevnim kombinacijama na terenu ili van njega.

Inspiracija za kolekciju pronađena je u klasičnom stilu i tradiciji Ajvi Lige. Nezaustavljivi uticaj tehnološko-naučnih inovacija u kombinaciji sa vintaž američkim stilom oličeni su u novim tretmanima tkanina i obradama materijala. Krupni karo dezeni, upečatljivi prugasti motivi i nordijske šare predstavljaju glavne estetske elemente.

Povezana vest:  ZABLISTAJTE I VI UZ VICHY

Kombinacija materjiala takođe igra ključnu ulogu – vuna i žersej u miksu sa najlonom.

Ključnu ulogu u ovom tematskom delu igra zlatno-bež kaput sa dva lica: jedna strana u svetlucavoj lakiranoj koži, a druga u svojoj vunenoj verziji!

Paleta boja uključuje nijanse sive i bež uz neizbežnu crnu. Ove su kombinovane sa prigušeno narandžastom, kobalt plavom i akcentima žute i boje burgundca radi većeg kontrasta koji je svojevrsni zaštitni znak BOSS Green linije. Zagasito zeleni tonovi pre svega su korišćeni u programu pratećih detalja.

Povezana vest:  Doktor Feelgood održao javni čas vežbanja u UNIQA feel good zoni na Mikser festivalu

Pro Line je BOSS Green Menswear kapsularna kolekcija dizajnirana specijalno za golf entuzijaste i fokusirana je pre svega na upotrebu sofisticiranih materijala sa high-end performansama poput micro ripstop tehnike koja povećava fleksibilnost tkanine i čini je otpornijom na cepanje, aquastop microfibera koji je otporan na vlagu i znoj i ultra finog streč pique pamuka koji miluje kožu.

Povezana vest:  75 GODINA DIJAMANT ULJA - OD ČEGA ZAVISI KVALITET SUNCOKRETOVOG ULJA?

Modele iz najnovije Boss Green kolekcije možete pronaći u Boss Store-u u Zmaj Jovinoj 18, kao i u Sava Centru.