drugi_porodicni-sajamDrugi porodični sajam 24. i 25.septembra ispred UŠĆE Shopping Centra

U maloj vrednoj radionici „Drugog porodičnog sajma“ spremaju se mnoga zanimljiva i atraktivna iznenađenja za mališane i njihove roditelje.

Osim izlagačkog dela, koji će najviše zanimati roditelje, na sajmu će se održavati i edukativno-zabavni program za decu. Na glavnoj bini decu će zabavljati klovnovi, animatori, žongleri, hodači na štulama i vitezovi iz Svibora.

Deca i njihovi roditelji imaće priliku da pogledaju omiljene predstave pozorišta za decu „Boško Buha“ .

Povezana vest:  Fizička neaktivnost košta svet 67,5 milijardi dolara

Takođe, mališani će moći prisustvovati edukativnim, kreativnim i likovnim radionicama, takmičiti se u raznim sportskim i zabavnim-muzičkim igrama.

Najmlađi će imati priliku da se oprobaju i kao radio voditelji Naxi radija, tokom sajma će deca moći da pokažu i svoje umeće u: glumi, imitacijama, plesu, recitovanju, pevanju i karaokama.

Na štandu TOB-a mališani će biti u prilici da učestvuju u velikom likovnom konkursu pod nazivom

“ Kad dete mašta o Belom gradu svašta “ a najoriginalniji crtež osvojiće vrednu nagradu i biće zaštitni znak sajta Turističke organizacije Beograda.

Povezana vest:  Asteriks u poseti Škotima, novi strip slavnog Gala

Klincima će na raspolaganju biti i sportski poligon na kojem će moći da se oprobaju u ragbiju, fudbalu, karateu…

Idući u susret novoj školskoj godini najmlađi će savladati osnovna pravila ponašanja u saobraćaju priključivši se akciji: “Peške bez greške“

Iako je porodični sajam namenjen deci, biće tu zabave i za mame i tate i buduće roditelje.

Priznati stručnjaci iz oblasti pedijatrije i dečije psihologije odgovaraće na najčešća pitanja roditelja. Stručna pomoć, kvalitetne i tačne informacije i razni oblici edukacije pomoći će roditeljima da se uspešno, sa što manje stresa, pripreme za dolazak novog člana porodice.

Povezana vest:  U slavu istinske ljubavi: DIESEL predstavlja novu kampanju

Ulaz na sajam je besplatan

Radno vreme sajma u subotu 24. i nedelju 25.septembra:  od 10-20h.

Organizator Drugog porodičnog sajma ispred UŠĆE Shopping Centra je agencija New Look Plus a počasni pokrovitelji sajma su Turistička organizacija Beograda i Sekretarijat za dečiju zaštitu.