Beauty day 4

Održana manifestacija “Beauty Day” u Delta Cityju

Manifestacija „Beauty Day“, u ogranizaciji Delta Cityja i magazina „Dijeta i lepota“, održana je juče na centralnom atrijumu ovog šoping mola.

Po prvi put na jednom mestu, dame su imale priliku da saznaju novitete o zdravom načinu života, pravilnoj ishrani i ulepšavanju. Učesnici manifestacije, izložili su svoje proizvode za negu lica, tela, i informisali posetioce o njihovoj pravilnoj upotrebi. Na specijalnom make up pultu, sve zainteresovane dame, dobile su gratis šminkanje, a profesionalo obučene maserke, demonstrirale su osnove tajlandske masaže, koja je postala nezaobilazni tretman kada je lepota u pitanju.

Povezana vest:  Izložba Bodies Revealed (Razotkrivanje tela) od 23.10.2012 – 17.3.2013. u hali 3 Beogradskog sajma

S obzirom na to da fizička aktivnost doprinosi poboljšanju kvaliteta života, a samim tim i fizičkog izgleda, Miss Fitness Beograda, Aleksandra Rapajić Milošević, specijalna gošća „Beauty Day“-a, pokazala je  osnove dance i mix aerobika, tae boa, sve polularnije zumbe, jungle gyma i drugih atraktivnih fitness programa. Uz sve to, dame su dobile i besplatne savete od nutricionista i stručnjaka za fitness. Manifestaciju „Beauty Day“ ulepšao je i nastup benda Žex Kazanova i DJ Bel Fabio.

Povezana vest:  Svežina proleća na vašoj koži uz martovska Eucerin darivanja

Delta City, najbolji provod u gradu.