Fotografija3_Apsolutni_stil_modna_patrola

Apsolutni Stil modna patrola u potrazi za ljudima od stila

Da li su nas modni trendovi uniformisali do neprepoznatljivosti ili na našim ulicama ipak postoji dovoljno autenično odevenih pojedinaca? Do odgovora na ovo pitanje u narednih pet nedelja pokušaće da dođe Apsolutni Stil modna patrola, podržana od strane Absolut vodke. Patrola će imati za cilj da identifikuje osobe sa najboljim ličnim stilom – i predstavi ih javnosti putem Facebook aplikacije Apsolutni stil koja će posetiocima omogućiti da glasaju za svoje favorite i tako doprinesu potpunoj demokratizaciji mode u Srbiji.

Povezana vest:  Lošinj Hotels & Villas i Orlandofit prvi put organizuju „Active escape retreat“ u čarobnom okruženju ostrva Lošinj

Apsolutni Stil patrolu čine Jelena Karakaš, autor popularnog modnog bloga u regionu pod nazivom „Ko ne voli cipele ne voli ni ljude“ i Vladimir Miladinović Piki, jedan od najprepoznatljivijih fotografa mlađe generacije. Oni će imati podršku fotografa Miloša Nadaždina, kao i dizajnerke Tamare Radivojević čija je predstojeća revija na Fashion Weeku inspirisana upravo Absolut votka brendom.

Fotografija2_Apsolutni_stil_modna_patrolaTokom narednih pet nedelja Absolut patrola će u potrazi za ljudima od stila obići ključna mesta u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Onima koje patrola ne “ulovi” omogućeno je da se sami prijave za status osobe od stila, s tim da će morati da ubede žiri da to i zaslužuju. Naime, samo odabrane fotografije biće u konkurenciji za vredne nagrade: unikatne dizajnerske radove sa potpisom Tamare Radivojević i VIP tretman na njenoj reviji na Fashion Weeku. O dva pobednika u kategorijama najbolji individualni muški modni stil  i najbolji individualni ženski modni stil odlučivaće se glasanjem na Apsolutni Stil facebook aplikaciji na stranici Absolut Vodka Srbija, dok će jednu specijalnu nagradu dodeliti stručni žiri.

Povezana vest:  Priznanja za Mirjanu Bobić Mojsilović i Voju Brajovića

Pobednici konkursa biće proglašeni 16. oktobra.

Više informacija možete pronaći na: http://www.facebook.com/#!/Absolut.Vodka.Srbija

ABSOLUT VODKA je četvrto najprodavanije žestoko alkoholno piće na svetu, kao i vodeća svetska premijum votka. Proizvodi se u gradu Ahus na jugu Švedske. ABSOLUT VODKA inspiriše brojne umetnike širom sveta, posebno modne kreatore, kao što Tom Ford, Versace, Stella McCartney i Gaultier.

Povezana vest:  Predstava „Prljavo ili čisto – nije isto!” na Dečjem „Imlek” sajmu