Pozdrav_kravicama_Imlek

Aukcija kravica – Imlek organizuje humanitarnu aukciju za pomoć ugroženima

Humanitarna aukcija maštovitih figura kravica koje su zahvaljujući kompaniji Imlek celo leto krasile naš grad biće održana 28. septembra u 14 časova u beogradskom „Supermarketu“ u ulici Višnjićevoj broj 10.

Na ovoj humanitarnoj aukciji nadmetaće se brojne kompanije, a sav prikupljen novac od kupovine Kravica biće direktno usmeren na žiro račun neke od institucija, koju kupac odabere sa pripremljene liste, a kojima je novac preko potreban.

Povezana vest:  "Noć knjige" 21. decembra

Aukciji će prisustvovati i veliki broj poznatih ličnosti koje su imale priliku da oslikaju figure krava i na taj način budu deo ovog svetskog projekta, a to su: Lazar Ristovski, Marija Šerifović, Danijel Pavlović, Branislav Lečić, Darko Kostić, Jelena Blečić, Slavimir Stojanović, deca iz Zvečanske, Leontina i hor Čarolija, Luna Lu, voditeljke Exkluziva, ekipa City-ja, sportska redakcija RTS-a, Sevdah Baby, ekipa emisije Top Model, mladi dizajneri iz Choomich Design Districta, MTV i ekipa voditelja sa TV Avala, Biljana Cincarević, Bata Prica, Danica Marinković, Mikser tim Nebojša Babić i Dragana Ognjenović.

Povezana vest:  „Leto je, a meni hladno je“ kampanja kompanije Frikom dobitnik je nagrade na festivalu Kaktus 2022.