bitka_za_bebe

Narodno Pozorište u bici za bebe

U petak, 7. oktobra će na repertoaru Narodnog pozorišta biti humanitarna predstava. Igranjem Nušićeve komedije „Dr“ , glumci i uprava Narodnog pozorišta će se priključiti velikoj humanitarnoj akciji „Bitka za bebe“ koju je pokrenuo Fond B92.

Predstava počinje u 19:30h, a sav prihod od ulaznica će biti usmeren u fond za kupovinu novih inkubatora za prevremeno rođene bebe. Publika će uz kupljenu ulaznicu dobijati na poklon  bedž sa logom ove humanitarne akcije.

Povezana vest:  Počinju sa radom određeni McDonald’s restorani

Svakim danom se javljaju ljudi dobre volje koji se na razne načine uključuju u ovu akciju. Nema sumnje da je „Bitka za bebe“ probudila svest javnosti o herojskoj borbi u kojoj naši mališani ne mogu sami. Za samo četiri nedelje, prikupljena su sredstva za oko 70 inkubatora, a cifra se menja iz dana u dan.

Povezana vest:  “CELEBRITIES CHALLENGER BELGRADE – SEPTEMBAR 2011”, Šesti „grend slem“ poznatih kod Noleta

U Srbiji se danas bije bitka u kojoj se ne pišu herojske priče. Bitka u kojoj nema ordenja, u kojoj je jedina nagrada život. U njoj se bore najmlađi i najmanji borci koje je svet ikada video. Bore se naši heroji. Ova bitka nije i ne sme da bude samo njihova bitka.

Pomozimo im da svakog dana pobede!

Povezana vest:  Anew Hydra ProVita-D dnevna krema pruža 72 sata hidratacije