kulinarski kutak

Dečiji sajam počinje u petak, 14. oktobra

Još samo tri dana ostalo je do početka osmog Campina Puddis Dečijeg sajma, koji traje od 14. do 16. oktobra na Beogradskom sajmu u Hali 3. Manifestaciju će u 14 časova svečano otvoriti ministar unutrašnjih poslova, Ivica Dačić. Ulaz je besplatan.

Posetioci će tri dana, od 10 – 19 časova moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na Campina Puddis Dečijem sajmu. Oko 80 izlagača predstaviće svoje proizvode za decu, od onih neophodnih poput obuće, odeće, opreme za bebe, razne vrste hrane, pa sve do onih koji obogaćuju dečije odrastanje – knjige, časopisi, filmovi, muzika za decu. Posebno iznenađenje pripremili su na štandu Becutan Alkaloid Skoplje, gde će posetiocima svakoga dana od 14 – 16 časova besplatno deliti 500 paketa.

Povezana vest:  Đaci velikog srca pomažu svojim vršnjacima

Na nekoliko štandova nalaze se i organizacije koje brinu najmlađima kao što su: UNICEF, NURDOR, Udruženje distrofičara, a roditelji će moći i da čuju predavanja specijalizovanih stručnjaka iz raznih oblasti o pravilnom razvoju i rastu dece.

Mališani će uživati u pesmi i igri na bini, aktivnostima na sportskom terenu, družnenju sa Saobraćajnom policijom, Vatrogasnom brigadom i Žandermerijom i očekuje ih još dosta uživanja i iznenađenja poput atrakivne veštačke stene, kulinarskog kutka, bioskopa gde će se puštati najnoviji crtani filmovi, ogromne igraonice. Najveće interesovanje posetilaca je uglavnom za nagradne igre, a ovoga puta očekuje ih Camina Puddis štafeta i Campina Puddis „Upamti korak“, koje će se odigrati pet puta u toku trajanja Dečijeg sajma.

Povezana vest:  Western Union i njegovi zastupnici u Srbiji predaju novu Halobeba centralu gradskom zavodu za javno zdravlje Beograda

Koliko je osmi Campina Puddis Dečiji sajam značajan za pravilan rast i razvoj dece govori i to što su ga podržale državne institucije: Ministarstvo omladine i sporta, Sekretarijat za dečiju zaštitu i Skupština grada Beograda.