Botega _ radnja u TC Cumic

Nova Bottega, sada i u centru grada Beograda

Kompanija Tigar, čiju prodajnu mrežu čini pedesetak objekata u zemlji, ovih dana u Čumićevom sokačetu otvorila je još jednu Bottega radnju, drugu u Beogradu.

Prema rečima Ljiljane Đukić, direktora marketinga Tigar Trade logično je da kompanija koja, pored ostalog, izrađuje modnu gumenu obuću ima i dobro razvijenu prodajnu mrežu i nastoji da uvek bude bliža kupcu.

Povezana vest:  UDRUŽENJE INDUSTRIJE MINERALNIH VODA OBELEŽILO SVETSKI DAN VODA

– Lanac Bottega čini šest prodavnica u Nišu, Novom Sadu, Pirotu i Beogradu, gde smo otvaranjem još jednog prodajnog objekta nastojali da budemo još dostupniji kupcima. Sada i u centru grada nudimo kvalitetnu i udobnu italijansku obuću za svaku priliku, koja odražava moderan i aktivan životni stil. U ponudi su atraktivni modeli Laura Biagotti, Rokail, Confort, Barbara Renzi, Canape, Duegi, Francesko Moretti, Nicola Benson, Classman, po odličnim  cenama.

Povezana vest:  Apatinska pivara i ove godine podsećala vozače u Guči na odgovorno konzumiranje alkohola

Povodom otvaranja, do 22. oktobra, svi koji uz promotivni flajer posete novootvoreni objekat obezbeđuju i dodatnih 10 odsto popusta, najavljuje Đukić i podseća da će sredinom novembra prodajni asortiman u svim Bottega radnjama upotpuniti i nova kolekcija Maniera modnih gumenih čizama.

Prateći trendove za ovu sezonu jesen-zima, pored  modela na kojima su replike reptil dezena, deo linije koja je nazvana Maniera lux spaja prirodni kaučuk sa čipkom i elegantnim detaljima ili donosi efektne kontraste.

Povezana vest:  Kampanja OEBS-a za 16 dana aktivizma protiv rodno zasnovanog nasilja u 2019. godini: Prekinimo tišinu