garinello

GARINELLO KOŠULJE –   SVETSKI MODNI TRENDOVI U SOPSTVENOM STILU!

Svaki muškarac od stila zna da dobro odelo krasi još bolja košulja- deo odeće koji odražava eleganciju i prefinjenost, ali kao večiti izraz slobode prati i karakteriše život muškarca.  Garinello ide u korak sa trendovima koje diktiraju svetske modne piste, ali ipak ostavlja svojevrstan pečat tradicije i kvaliteta u svakoj košulji. Kolekcije Garinello odlikuje veliki izbor modela za svaku priliku, bilo da se radi o poslovnoj, večernjoj ili nekoj ležernijoj sportskoj varijanti. Garinello košulje namenjene su muškarcima koji flertuju sa svetskim modnim trendovima, ali ipak ostaju dosledni svom stilu.

Povezana vest:  POČEO TREĆI CIKLUS PROGRAMA „AMCHAMPS – MLADI LIDERI PROMENA"

Stereotip da su košulje namenjene isključivo muškarcima odavno je prevazidjen, a zahvaljujući nepresušnoj inspiraciji modnih kreatora upravo ovaj komad odeće uspeva da istakne seksipil i moć nežnijeg dela populacije. Garinello kolekcija košulja za žene nudi veliki izbor u kome će moderna dama sigurno zadovoljiti svoj rafinirani ukus.

Pored košulja, muška kolekcija Garinello predstavlja i izbor atraktivnih kravata radjenih od najkvalitetnije svile i vune, kao i trikotažu i majce vrhunskog dizajna – za kompletan modni doživljaj i prikaz istančanog ličnog stila.

Povezana vest:  Poseti adidas Originals radnju i osvoji vredne nagrade