bitka_za_bebe

Nastavak humanitarne akcije „Bitka za bebe“ u restoranu „Tabor“

U četvrtak, 13. oktobra, restoran „Tabor“ priređuje četvrtu po redu humanitarnu večeru za sve hrabre ljude. Večera počinje u 21 čas, a sav prihod će biti doniran u okviru akcije fonda B92 „Bitka za bebe“.

Svakog četvrtka ugledne zvanice restorana biće u prilici da uz dobro druženje urade veliku stvar za naše najmlađe borce. Ovim putem, restoran „Tabor“ želi da uz pomoć svojih gostiju i poznatih ličnosti, prikupljenim sredstvima obezbedi adekvatnu  negu za naše male borce.

Povezana vest:  Izložba oldtajmera u Delta Cityju

„Restoran Tabor želi da pomogne svim bebama kojima će ovi inkubatori biti spas. Inkubator je deo medicinske opreme koja je nepohodna da bebama, pored šanse za život, omogući najkvalitetniji tretman i ishod lečenja. Počastvovani smo što možemo da pomognemo ovako lepoj, humanitarnoj akciji“ – rekao je gospodin Mrđenović, vlasnik restorana „Tabor“.

Povezana vest:  Tradicionalni božićni ručak

Tokom večeri, posetioci restorana biće u prilici da glasaju za kompanije heroje za koje veruju da mogu da spasu ljudski život, ali i da saznaju sve što ih interesuje o akciji „Bitka za bebe“.

Svakim danom se javljaju ljudi dobre volje koji se na razne načine uključuju u ovu akciju. Nema sumnje da je „Bitka za bebe“ probudila svest javnosti o herojskoj borbi u kojoj naši mališani ne mogu sami.

Povezana vest:  Festival nauke od 3. do 5. decembra u Beogradu

Naši mali heroji ne mogu sami, pomozimo im da pobede!