Palette Honey Colors - H6Palette Honey Colors - H8Palette Honey Colors - H9

Nove nijanse Palette intenzivnih boja za kosu

Svaka žena sanja o lepoj i zdravoj kosi koja blista. Sada, zahvaljujući ograničenoj Palette kolekciji, sve zainteresovane dame mogu da oboje svoju kosu u tri predivne nijanse boje meda, obogaćene hranljivim matičnim mlečom, dragocenim eliksirom pčele matice.

Nova ograničena serija Palette intenzivnih boja za kosu od Schwarckopf-a, pruža svima koji žude za negovanom kosom, izbor među tri dugotrajne nijanse boje meda sa blistavim odsjajem. Kolekcija sadrži negujuću formulu koja istovremeno neguje i boji kosu, prodirući u samu unutrašnjost vlasi i stvarajući zaštitni sloj koji održava postojanost boje.

Povezana vest:  Na Perwoll Fashion Weeku najmlađi kreirali majice za Novaka Đokovića

Dragoceni sastojak, matični mleč, sadrži izuzetno delotvorne prirodne minerale, vitamine, lipide i proteine sa neverovatnim potencijalom negovanja, kako pčela koje ga proizvode, tako i samih ljudi. Taj sastojak superiornih prirodnih kvaliteta, koji pčele stvaraju radi negovanja novorođenih pčela, smatran je veoma važnom supstancom još od prastarih vremena. Na osnovu viševekovnog iskustva u oblasti tradicionalnog zdravstva i lepote, matični mleč se smatra prestižnim i visokokvalitetnim sastojkom koji pruža savršenu negu kosi. Stoga je Pallete omogućio i savremenim damama da uživaju u negujućem i blagotvornom dejstvu nove Palette linije inspirisane medom.

Povezana vest:  Madona zahvalila kralju Roma za zlatnu plaketu

Karakteristično novo pakovanje sa atraktivnim slikama matičnog mleča odražava superiorne, dugotrajne nijanse meda nove linije Palette intenzivnih boja za kosu. Ograničena serija sastoji se od tri intenzivne i sjajne nijanse meda:

Smeđi med (H6)

Plavi med (H8)

Svetloplavi med (H9)

Nove nijanse se nalaze u prodaji od septembra 2011. godine i poslednji su dodatak novoj i poboljšanoj liniji Palette intenzivnih boja za kosu, koja sada sadrži 22 prekrasnih nijansi – za intenzivan, dugotrajan, superioran sjaj i savršeno pokrivanje sedih vlasi po pristupačnoj ceni.

Povezana vest:  Konjički vikend ispred Delta Cityja