Humanitarna prodaja bedzeva i majica

Završno humanitarno veče u okviru projekta „Kravice u gradu“

Na humanitarnom koktelu povodom završetka izložbe figura kravica, koji je održan u beogradskom restoranu Absinth, u organizaciji kompanije Imlek, prikupljen je novac za brojne dečije institucije kojima je zaista neophodan. Kompanija Imlek je prodajom majica, broševa i privezaka sa dizajnovima oslikanih kravica, još jednom pokazala koliko brine o onima kojima je pomoć zaista potrebna.

Povezana vest:  Marina Mićanović uskoro na njujorškoj nedelji mode, ali i na Brodveju!

Humanitarnoj večeri kompanije Imlek Beogradu, prisustvovale su mnogobrojne kompanije, a sav prikupljen novac, u iznosu od 67.200 dinara biće uplaćen u humanitarne svrhe . Aukciji je prisustvovala i Tatjana Pašić, pomoćnik gradonačelnika Beograda.

Slobodan Petrovic gen.dir.Imleka i pomocnica gradonacelnika Tatjana Pasic

„Kao što smo i najavljivali na početku ove neobične izložbe, kompanija Imlek je sav prikupljeni novac, kao i 10 figura kravica, poklonila institucijama i školama širom Srbije. Hteo bih da zahvalim Skupštini grada Beograda, bez čije podrške Imlek ne bi mogao da realizuje ovu izložbu, mnogobrojnim predstavnicima kompanija koje su kupovinom kravica podržale našu humanitarnu akciju, umetnicima koji su oslikavali figure, ali i novinarima koji su sa velikim interesovanjem pratili projekat Kravice u gradu.“ – izjavio je Slobodan Petrović, generalni direktor kompanije Imlek.

Povezana vest:  The Epic React Flyknit 2.0 - novi model patika zbog kojeg ćete obožavati trčanje