Noc kupovine Forum 1

Održana manifestacija “Noć kupovine” u Forum shopping centru

Nekoliko desetina hiljada Nišlija uživalo je sinoć u manifestaciji „Grazia shopping night“ koju je organizovao Forum shopping centar u saradnji sa agencijom „Attica media“ i magazinom „Grazia“. Od 19 sati do ponoći, u veličanstvenoj noći kupovine i vrhunske zabave za pamćenje, ponovo su oboreni svi rekordi.  Radnje najpoznatijih svetskih brendova bile su prepune, pa se na račune sa popustima do čak 50 odsto čekalo i po dvadesetak minuta. Osim popusta u prodavnicama najatraktivnijih svetskih brendova, Nišlije su uživale i u atraktivnom muzičkom programu koji je vodio Srdjan Predojević, poznato Pinkovo TV lice.

Povezana vest:  Ploče su (opet) u modi

Na ulazu u centar, posetioce su dočekali ljudi statue i gutači vatre, što je posebno bilo zanimljivo najmlađim Nišlijama. U prizemlju, u pauzama izmedju shoppinga, posetioci Forum shopping centra, uživali su muzici koju su puštale devojke DJ-ejevi, dok je na prvom spratu bio pripremljen program za sve ljubitelje klasične muzike. Posebno interesantno bilo je za sve devojke i momke iz Niša koji su mogli da učestvuju u fotografisanju za naslovnicu novog broja magazina FASHION & FRIENDS, a za one koji su najbolje znali sadržaj prvog broja ovog magazina, dodeljena je ružičasta GUESS torba iz najnovije kolekcije jesen-zima 2011/12.

Povezana vest:  TELENOR: United Grupa nastavlja sa medijskim pritiskom i neosnovanim tužbama u ilegalnoj borbi za svoju tržišnu poziciju

U finišu večeri, glumci Pozorišta na Terazijama pevali su hitove iz mjuzikla „Briljantin“ i filmskih klasika, a potom su sve okupljene Nišlije učestvovale u javnom času salse i latinoplesova, koji je držao glumac Milan Bosiljčić.