bitka_za_bebeKlub Plastic se priključuje akciji „Bitka za bebe“

U četvrtak, 20.oktobra, klub „Plastic“ organizuje prvu DIVAstated žurku u zimskoj sezoni i posvećuje je humanitarnoj akciji „Bitka za bebe“. Podršku će pružiti poznate ličnosti i  specijalno za to veče biće naše dive: Sergej Trifunović, Ivon Jafali, Danijela Vranješ, Miki Damjanović i Suzana Lukić. Dive će se potruditi oko muzičkog izbora ove večeri, uz pomoć rezidenta kluba Plastic – Me High Low!

Povezana vest:  Uskoro lista kalorija na jelovnicima Mekdonaldsa u Britaniji

Ulaz je besplatan, a sav prihod koji bude prikupljen namenjen je humanitanoj akciji „Bitka za bebe“. Sara Q će organizovati mini modnu reviju na žurci koja će biti inspirisana akcijom i bebama. Prihod od prodaje kolekcije bedževa i majci ići će direktno našim borcima u Fond B92, koji je pokrenuo ovu divnu akciju, kako bi pomogao našim najmlađima.

Do sada su prikupljena sredstva za kupovinu više od 85 inkubatora za naše najugroženije mališane, a taj broj se uvećava iz dana u dan. Jedan broj inkubatora je već isporučen zdravstvenim ustanovama širom Srbije, nove porudžbine pristižu, a broj građana i kompanija heroja koji se na razne načine priključuju akciji raste do visina o kojima niko od začetnika akcije nije ni sanjao.

Povezana vest:  Pretty by Flormar od sada i u Srbiji

Fond B92 se srdačno zahvaljuje klubu „Plastic“ na posvećenosti u ovoj života vrednoj bici.

Na sajtu www.bitkazabebe.rs građani glasaju za kompanije za koje veruju da mogu spasiti ljudski život i na taj način ih pozivaju da se uključe u ovu bitku. Takođe, slanjem sms poruke na broj 3110, građani mogu dati svoj doprinos ovoj akciji. Cena poruke je 100,00 dinara i važi za sve mreže. U „Bici za bebe“ se bore najmanji i najhrabriji borci koje je svet ikada video. Mi smo tu da im  herojsku borbu učinimo lakšom.

Povezana vest:  Dobrotvorna akcija" Međunarodnog ženskog kluba" za pomoć ometenima u razvoju u Srbiji

Pomozimo im da svakog dana pobede!