vichyJEDINI MEĐU PRVIMA –  LIFTACTIV DERMSOURCE SERUM 10

Linija Liftactiv Dermsource od sada bogatija za jedinu teksturu koja sadrži 10% koncentraciju ramnoze.

Stručnjaci Laboratorija Vichy su ranije ove godine na tržište plasirali liniju Liftactiv Dermsource, a u septembru se uspešnost priče Liftactiv Derm Source nastavlja serumom. Za ovu neverovatnu teksturu bilo je potrebno 10 godina istraživanja, 7 patenata, 180 testova formule, a postignuto je poboljšanje glatkoće kože za 32 procenta odmah nakon nanošenja seruma. Za marku Vichy  to su rekordni brojevi koji su serum pozicionirali kao najnapredniju teksturu.

Granice starenja kože su pomerene

Linija Liftactiv Dermsource predstavlja revolucionarni pomak u nezi protiv starenja kože koji je doneo novu generaciju nege. Linija Liftactiv već 15 godina postavlja trendove u inovacijama za mladalački izgled današnjih žena, jer provereno deluje protiv bora, stara se o čvrstoći kože i o dugotrajnom efektu njene zategnutosti.

Stručnjaci Laboratorija Vichy već više od 20 godina veruju da, ako hoćemo da podmladimo kožu na izvoru, treba da se deluje na sloj potkožnog tkiva, gde se odvija regeneracija kože. Desetogodišnje aktivno istraživanje je pokazalo da je papilarni sloj u gornjem delu potkožnog tkiva najaktivniji deo kože, jer se tamo obavlja njena ukupna regeneracija. Tu nastaju nove ćelije kao i vlakna i obavljaju se značajne razmene u celoj koži. Pomoću ovih saznanja Laboratorije Vichy formirale su novu liniju Liftactiv Dermsource koja deluje upravo na ovaj sloj kože i pomera granice starenja.

Povezana vest:  Princ Hari se ženi sledeće godine?

Jedinstveni sastojak linije Liftactiv je ekstrakt tropske biljke, zvane ramnoza. Reč je o prirodnom šećeru koji se dobija od srebrne breze (Betula pendula). Laboratorije Vichy pomoću hidrolize ovaj šećer ekstrahuju tako da zadržavaju njegov prirodni izvor i koriste samo najaktivniji deo molekula. Nakon pregleda više od 50 molekula protiv starenja kože, Laboratorije Vichy otkrile su izuzetnu snagu visoko koncentrovane ramnoze u borbi protiv starenja kože. Utvrdile su da je ramnoza najjači sastojak u specifičnoj usmerenosti u sloj Derm Source i u reaktivaciji njenog delovanja: regeneracija svih ćelija kože istovremeno u svim slojevima.

Efikasan koncentrovan serum koji je iščekivala osetljiva koža.

Uspeh linije Liftactiv Dermsource je stručnjacima Laboratorija Vichy dao novi istraživački zalet. Tražili su odgovarajuću formulu kojom bi se omogućila još veća koncentracija ramnoze i još veća efikasnost. Nastao je tehnološki najefikasniji proizvod Vichy-a, sa do sada još neostvarenom 10 % koncentracijom ramnoze. Zbog ove iznenađujuće koncentracije Liftactiv Serum kao oznaku dobio je broj 10. Broj označava sadržaj koncentracije, a istovremeno i njene trenutne rezultate – naime, efekat seruma vidi se već posle 10 minuta.

Povezana vest:  Otvoreno prvo izdanje „IFIB – Italian Fashion in Belgrade“

Jedinstveni pristup korišćenju veoma visoke koncentracije iznedrio je izuzetno čist sastav. Reč je o revoluciji jednostavnosti koja prevazilazi proizvode koji se bore protiv starenja kože i koji koriste brojne različite aktivne sastojke u manjim koncentracijama. Njena tajna formula sa 5 % termalne vode Vichy (bogata mineralima koji ublažavaju, jačaju i regenerišu), sa ceramidima (deo kože kojima se ubrzava  prodiranje aktivnih supstanci u papilarni sloj potkožnog tkiva) i sa hijaluronskom kiselinom (glavna aktivna supstanca koja vlaži kožu i deluje protiv njenog starenja) i ključnom supstancom, 10-procentnom ramnozom.

Nova formula teksture daje trenutni efekat liftinga. Efekti su vidljivi nakon 10 minuta, a do osetnog poboljšanja izgleda kože dolazi posle 1 meseca. Adekvatna je i  za osetljivu kožu, jer je bez parabena i hipoalergena je i obogaćena termalnom vodom Vichy Thermal spa koja umiruje, jača i regeneriše. Tajna teksture je u uljanom i voskastom sadržaju, obogaćenom hranjivim biljnim uljima, uključujući ulje od koštica kajsije i karite maslac koji obezbeđuje dugotrajni efekat prijatnog osećaja i stara se za ponovnu čvrstinu kože. Njegova  tekstura gela lako klizi po koži i  obezbeđuje lagan i vlažeći završni sloj.

Povezana vest:  Objavljen širi izbor žirija Vitalove nagrade

LINIJA PROIZVODA LIFTACTIV DERM SOURCE

NAJBOLJE PRODAVANI PROIZVODI ZA BORBU PROTIV STARENJA KOŽE U APOTEKAMA ŠIROM  SVETA*

U liniji Liftactiv Dermsource nalazi se dnevna nega sa dve teksture; za normalnu i mešovitu kožu i za suvu kožu, obe po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 3.005 din** kao i  noćna nega sa preporučenom cenom od 3.109 din**.

Ekskluzivni serum će biti na raspolaganju u svim partnerskim apotekama i može da se poredi sa  najprestižnijim proizvodima za negu protiv starenja. Na raspolaganju će biti u poklon pakovanju sa dnevnom negom Liftactiv Dermsource od 15 ml, sa svrhom da serum postane deo vašeg svakodnevnog rituala nege.

*Vrednosti u apotekama, IMS, oktobar  2011.

** Navedena cena je okvirna, cene mogu da budu  različite na pojedinačnim prodajnim mestima.