ketering_brosura_spolja-01

HRANA ZA DUŠU

Novi koncept keteringa – domaćinski, ukusan, ketering koji hrani dušu!

Zato što duboko verujemo da hrana oplemenjuje dušu, koliko i telo. Zato što znamo da su kvalitet i iskustvo naši aduti. Zato što sve što radimo, radimo srcem i dušom. Zato što verujemo da ćete prepoznati novu dimenziju koju smo otvorili pripremajući hranu za Vas…

Povezana vest:  Studenti pariske škole Mod’art u takmičenju "Najbolji outfit u gradu"

Hrana za dušu je potpuno novi pristup u pripremi keteringa za sve vrste proslava, od intimnijih sa malim brojem zvanica, do svečanosti velikih razmera sa mnogo ljudi. Na Hranu za dušu možete se osloniti prilikom organizacije bilo koje vrste privatnih i poslovnih svečanosti jer može da ponudi izvanrednu hranu iz svih kuhinja sveta, pripremljenu toplo i ukusno, uz mnogo ljubavi i sa punom dušom. Zahvaljujući raznovrsnoj ponudi i specijalnom načinu dekoracije, svaki Vaš gost imaće utisak da je posluženje pripremljeno samo za njega!

Povezana vest:  Najveći maskenbal za sve ljubimce Beograda

Vešti kuvari sa bogatim iskustvom, pravi umetnici svoje struke, pored velikog umeća u pripremi, pažljivog odabira namirnica i idealnog spoja ukusa, kreiraju čaroliju koja se i vizualno razlikuje od svega što ste do sada videli. Zbog čega slani i slatki zalogaji koje poslužujete ne bi bili ukras Vaše svečanosti? Zbog čega ketering ne bi bio originalno atraktivan, tako da ga svi zapamte i da o njemu pričaju?!

Povezana vest:  TAG Heuer lansira novo specijalno Aston Martin Red Bull Racing Formula 1 izdanje

Nahranite čula savršenom kombinacijom ukusa. Nahranite znatiželju energičnim bojama i dizajniranim posluženjem. Nahranite dušu ljubavlju koju ulažemo u svaki zalogaj. I prepustite se čaroliji punog ukusa, ukusa koji nećete zaboraviti!