Poruka-u-bociGEBERIT DRUŠTVENO ODGOVORNA KOMPANIJA

Neka Svetski dan štednje počne sa štednjom vode !

Ova poruka dolazi sa ostrva okruženog vodom koja je potupno zagađena. Poslata je sa namerom da ukaže na neophodnost štednje pijaće vode jer će tako biti i manje zagađene vode. Neka na Svetski dan štednje, 30.oktobar ne bude pažnja usmerena na štednju novca već na očuvanje prirode i štednji vode za piće koja zapravi čini samo 1% ukupnih voda.

Povezana vest:  Fairy DermaProtect predstavljen radionicom “Neka Vaše ruke pričaju priču“

Društveno odgovorne kompanije na 30.oktobar apeluju da se u ovom materijalom svetu više prištedi ono najvrednije, pijaća voda, a kao sto je i Platon rekao, ona kao najvrednija stvar na svetu, nema cenu. Prisutne su priče o zagđenosti vode, i tome kako odredjeni delovi sveta pate od nedostatka vode, kao i predviđanja o katastrofalnim posledicama.

Kompanije koje brinu o štednji pijace vode, poput Geberita, lidera sanitarnih tehnologija preporučuju da dan štednje zapravo bude dan štednje vode. Počeviši sa ovim danom, neka ovo bude godina štednje vode, i svaka sledeća. Neka briga o vodi postane vaš stil života. Vodite računa o sopstvstvenim postupcima, ne koristite pijaću vode onda kada može da posluži kišnica ili druga stajaća voda, racionalno je upotrebljavajte u kuci, birajte kućne urđjaje koji ne rasipaju vodu.

Povezana vest:  Uskoro u Beogradu - nove Reebok CrossFit Nano patike

Neki od pamethin  uređaja mogu uštedeti vodu u velikim količinama. Upotrebom npr Geberit vodokotlića sa dvokoličinskim ispiranjem na godišnjem nivou se uštedeti  1,5 biliona litara. Ako se ušteđen novac stavi na štedni raćun eto još jednog razloga za racionalno ophođenje prema prirodi. Druga rešenja iz Geberita za štednju vode jesu sistemi za ispiranje urinara koji su posebno korisni za javne toalete gde je potrošnja vode nekontrolisana, kao i pametne električne česme.

Povezana vest:  Održana akcija dobrovoljnog davanja krvi “DAN VELIKOG SRCA” u Delta Cityju

Širite dalje dobar glas o mogućoj uštedi vode, kao što ovim putem radi internacionalna kompanija Geberit koja uz pomoć savremene tehnologije upotrebu vode svodi na minimum.