AnaSekularac3

30. AMSTEL FASHION WEEK

Još jedno uzbudljivo modno veče u Beogradu

U okviru jubilarnog 30.Amstel Fashion Week-a održane su autorske revije Ines Janković, Mihana Momose, Ane Šekularac i Tamare Radivojević kao i brendova “Sergio Tacchini”, “Paris Hilton”, “No Excess” i “Staff Jeans”.

Kolekcija Ines Janković  „Amazon Atitude“ ispirisana je misterioznim ambijentom Amazonskih šuma i modernom ženom spremnom na izazove “urbane džungle “ , koja je naoružana svojom lepotom, jedinstvenim stilom i stavom. Posebna pažnja usmerena je na apliciranje materijala različite obrade, kao što su plisiranje, preplitanje i ukrštanje .

„Mihano Momosa“ je novi modni brend čiji je tvorac mladi dizajner Mihailo Anušić. On je svoje talente i kreativnost usavršavao radeći kao stilista, a odlučio je da svoje umeće usmeri u stvaranje dizajnerskog pečata na modnoj sceni. Svoju viziju savršenog odnosa lepršavosti i izazova prikazao je kolekcijom „Olivera“. Kreacije se ističu slojevitošću penastih materijala, virtuoznom upotrebom romantične čipke, smelosti u idejnim rešenjima kroja.

Povezana vest:  Mesec dana ženskog treninga, poznate ličnosti u Nike kampanji

Absolut Style by Tamara Radivojević je kolekcija za jesen-zimu 2011/12. Inspirisana je intrigantnim ženama sa fotorgafija Helmut Newton-a. Kao i obično kombinovani su kontrasni elementi, ali je ovog puta forma izdužena sa naglašenim strukom. Od materijala su korišćeni: koža vuna, neopren, pamuk sa premazom, viskozni žerseji i svila. Boje su crna, bela,kapucino braon i ljubičasto-sive nijanse. Absolut Vodka organizovala je i svečano proglašenje pobednika šestonedeljne potrage za osobom sa najboljim ličnim stilom pod nazivom Apsolutni Stil modna patrola, koje je održano u Bar centralu Belexpocentra. Žiri kojim je predsedavala Tamara Radivojević izabrao je sledeće pobednike: Farida Abuzeida i Leu Litricin.

Lea Litricin - pobednik Apsolutni stil konkursa i Milos Nadazdin - clan zirija

Ane Šekularac je afirmisana dizajnerka kroz čije kreacije žene mogu da izraze svoju ličnost i svoja osećanja. Na jubilarnoj 30. Beogradskoj nedelji mode Ana Šekularac će se predstaviti prepoznatljivim haljinama ovog puta za sezonu proleće/leto 2012. koje se odlikuju prefinjenim krojevima sačinjenim od veštih plisea i slojeva u prirodnim tonovima od bele i boje pudera do nijansi plave i tirkizne.

Povezana vest:  IZBOR ZA DIZAJN ETIKETE SUVENIR FLAŠE GRADA BEOGRADA

Anin dizajnerski potpis je već pronašao put do srca internacionalne modne elite poput Thandie Newton, Fergie iz grupe Black Eyed Peas i Anna Friel. Njene kolekcije mogu se pronaći od Harrods-a u Londonu, La Muse-a u Ženevi, butika u Muilanu, Bejrutu i Dubaiu kao i u malom modnom dragulju, butiku Ane Šekularac na uglu Jovanove i Dobračine ulice na Dorćolu.

Italijanski brend Sergio Tacchini prepoznatljiv je po sportskoj opremi koju promovišu najbolji svetski teniseri, a posetioci ove revije imaće priliku da se bolje upoznaju sa ponudom kako sportske opreme tako i ležerne, svakodnevne garderobe modnijeg karaktera.

„N Fashion“ na 30. Amstel Fashion Week-u predstavlja Paris Hilton bags & footwear, No Excess, Staff Jeans & co. i Freesoul

Paris Hilton obuća, torbe i aksesoari dizajnirani su tako da budu šik i trendi, a proizvedeni su od visoko kvalitetnih komponenti dorađenih sa jedinstvenim detaljima. Kolekcija sadrži veliki izbor modela seksi cipela sa visokim potpeticama i platformama, kao i modernim torbama koje je kreirala mlada naslednica Hilton imperije u saradnji sa vrhunskim svetskim dizajnerima. Preko led ekrana posetiocima se obratila i Paris Hilton lično koja je rekla da je vrlo srećna zbog toga što se njena kolekcija predstavlja na Beogradskoj nedelji mode.

Povezana vest:  Voyage x Fashion&Friends: Savršeni spoj muzike i mode

No Excess je internacionalan, ambiciozan i uspešan muški brend koji je pre svega orijentisan na džins. Staff je fokusirana na proizvodnju džinsa najboljeg kvaliteta. Danas je jedna od vodećih proizvođača denima i pratećeg asortimana u Evropi. Freesoul ženska kolekcija je posvećena glamuroznim i strastvenim ženama i povezuje senzualnost lukzusa sa večnom elegancijom. Freesoul muška kolekcija se odnosi na kul i zgodnog muškarca koji preferira jednostavan i sveden izgled.

{vsig}6_VECE_FW_2011{/vsig}