prosinecki_i_kaludjerovic_kzn_okt

Prosinečki: Sloboda je opasna, ali mi se pitamo

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je danas da se ekipa „stegla“ posle katastrofalno loše igre protiv Banata u Kupu i da očekuje pravi pristup na izuzetno teškom gostovanju Slobodi iz Užica.

-Posle Banata koji je na neki način dobro došao ekipa se „stegla“ i verujem da ćemo u Užicu da budemo trkački mnogo bolji. Ako damo 100 odsto i na pravi način uđemo u meč siguran sam da Sloboda nema šanse – rekao je Prosinečki.

Povezana vest:  De Santis traži odštetu zbog špijuniranja

On je dodao da je gostovanje u Užicu jedno od najtežih u prvenstvu jer je Sloboda veoma kvalitetan tim.

-Radi se o jako dobroj ekipi koja je odlično počela sezonu i imaće veliki motiv da posle pobede protiv Partizana i protiv nas napravi uspeh. Imaju dobru kontru i polukontru, ali verujem da će moji igrači uspeti da budu bolji – poručio je Prosinečki.

Povezana vest:  Košelni: Suarez je simulant i prevarant

Zvezdin golgeter Andrija Kaluđerović rekao je da su Užičani uz kragujevački Radnički najprijatnije iznenađenje šampionata.

-Nemamo pravo na kiks jer imamo dva boda manje od Partizana. Želimo pobedu i nadam se da ćemo je ostvariti – rekao je Kaluđerović, strelac samo jednog gola u prvenstvu.

Zbog povreda pod znakom pitanja je nastup Milana Vilotića, Srđana Mijailovića, Uroša Ćosića, Darka Lazovića i Kadua Mendeša. Ipak, većina bi trebalo da budu spremni za meč.

Povezana vest:  Hoenes: Greška je bila dati SP Južnoafričkoj Republici

Utakmica Sloboda – Crvena zvezda igra se u nedelju od 14 časova na renoviranom stadionu u Užicu.