aleksandar_stanojevic_par_met_okt_1

Aleksandar Stanojević: Samo nas pobeda interesuje

 

Trener fudbalera Partizana istakao je danas da ga zanima samo pobeda u utakmici desetog kola Super lige Srbije protiv Smedereva.

-Samo nas pobeda interesuje, ali mi smo oprezni i motivisani. Teške su utakmice gde navijači očekuju samo pobedu – rekao je Stanojević na konferenciji za medije na stadionu Partizana uoči utakmice u kojoj njegov klub dočekuje Smederevo u subotu od 17.00.

Povezana vest:  Krasić strelac u remiju Juventusa sa Katanijom

Na pitanje novinara kako vidi rezultatsku krizu koje ima Smederevo, Stanojević je rekao da „ne bi ulazio u njihove probleme“.

-Ne bih ulazio u njihove probleme. Oni dobro igraju u gostima I njihova igra je iznad rezultata koje postižu. Zbog toga smo vrlo oprezni. Imaju dobrog trenera i igrače – rekao je Stanojević.

Stanojević je kazao da „nema dilemu“ koji će igrači biti u sastavu sutra, ali da još ne zna da li će u timu biti Nemanja Tomić koji ima problema sa povredom i Vladimir Volkov koji je opterećen pričama oko nastupa za reprezentaciju Crne Gore. Trener Partizana je prokomentarisao učinak njegove ekipe u dosadašnjem delu prvenstva.

Povezana vest:  LIGA EVROPE, REZULTATI, Debakl Partizana, sigurne pobede Borusije, Napolija i Lacija

-Sigurno da igramo dobro, čim smo vezali toliko uzastopnih pobeda. U nastavku prvenstva imamo lakši raspored nego na početku. Nemoguće je imati kontinuitet igara i rezultata kada promenite toliko igrača, kao mi na početku sezone – rekao je Stanojević.

Stanojević je dodao da „ne pamti“ kada je Partizan napravio ovako dobar niz rezultata, kao na početku ove sezone. Utakmica između Partizana i Smedereva igra se u subotu od 17.00 na stadionu u Humskoj.

Povezana vest:  Vermezović: Aksentijević odlazi u Vitese