Otvaranje Avalon Club-a

Avalski toranj dobio kafe-poslastičarnicu – otvoren nesvakidašnji turistički objekat ”Avalon Club”

Na Avalskom tornju, simoblu Beograda, otvorena je kafe-poslastičarnica ”Avalon Club.” Povodom otvaranja ovog nesvakidašnjeg objekta sa autentičnim ambijentom, organizovan je koktel na kome su prisustvolali istaknuti gosti i predstavnici medija.

Djordje Jovanovic, PR Avalon Club-a sa prijateljimaGostima ”Avalon Club-a” obratili su se Mirko Vujić, dirtektor Tornja i Đorđe Jovanović, PR Avalon Club-a.

Povezana vest:  175 međunarodnih firmi u Beču u 2015. godini

Sam Toranj je tokom godine imao više od 200.000 posetilaca, i nadamo se da će se  otvaranjem Avalon Cluba taj broj povećati – izjavio je Mirko Vujić, dok je Đorđe Jovanović pozvao javnost da uživa u pogledu ali i poslasticama kafe poslastičarnice.

Otvaranje ”Avalon Club”-a, koji se nalazi na 120-om metru tornja bilo je spektakluarno zbog same lokacije i prelepog pogleda koji se pruža sa najlepšeg vidikovca u Beogradu. Gosti su tokom koktela uživali u prijatnoj atmosferi, odabranom društvu i dobroj muzici. Među zvanicama bili su Mirko Alvirović, Đorđe David, kao i Boris Režak, koji su cele večeri degustirali Somersby.

Povezana vest:  TAMARA I NINA NA NOĆNOM TRČANJU

Avalski toranj sada je bogatiji za klub koji nudi veliki izbor alkoholnih i osvežavajućih pića, kafa, kolača i drugih specijaliteta. Svi posetioci mogu u njemu uživati svakog dana od 9h do 22h na Avalskom putu bb.