igor_milanovic_par_cz_banjica

KUP SRBIJE

Milanović: Vidi se jedinstvo ekipe, Dejan Savić svestan realnosti!

 

Trener šampiona Evrope Igor Milanović istakao je posle pobede nad Crvenom zvezdom da je njegova ekipa u fazi stvaranja igre i da je zadovoljan maksimalnim angažovanjem crno-belih. Duel sa crveno-belima za Partizan je bila dobra proba pred evroligaški duel sa Vašašom u Budimpešti.

-Bila je borba i možda je rezultat veći nego što je bila borba u bazenu. Ovo je prva utakmica gde vidim jedinstvo ekipe odradili smo dosledno neke stvari koje smo se dogovorili, prvenstveno mislim u odbrani. Možda, očekujem početak dobijanja igre i tima posle lošeg starta u Ligi šampiona. Sada je skinut svaki imperativ sa ove ekipe ako je i postojao. Sada je na redu da zbijemo redove i da što više damo na utakmicama koje slede a u njih i Savona spada u to. Pokušaćemo svi zajedno da iskoristimo ovu, dosta tešku situaciju i da stavimo motiv više nad timom i da izađemo jači iz svega ovoga – rekao je Igor Milanović.

Povezana vest:  Novi poraz vaterpolistkinja Srbije na EP, Ruskinje ubedljive

Dejan Savić uprkos porazu u 3. Kolu Kupa Srbije nije nezadovoljan napustio bazen na Banjici, naprotiv… Istakavši da je znao da će Partizan posle kiksa sa Segedom biti „opasni ranjeni lav“, trener crveno-belih vaterpolista naglasio je da je uglavnom zadovoljan igrom njegovih pulena i da će oni u ovakvim susretima sa šampionom Evrope dobiti neophodno iskustvo

Povezana vest:  EP HOLANDIJA 2012, Srbija u polufinalu sa pobednikom meča Nemačka - Italija

-Ovo je realno stanje stvari i mislim da je naš najveći problem bio rezultat u prvoj četvrtini a Partizan je pokazao da je ranjeni lav najgori. Od samog početka krenuli su maksimalno jako i mislim da je ta razlika bila nenadoknadiva a da su posle samo održavali prednost -rekao je Dejan Savić, trener Crvene zvezde.

Povezana vest:  FINA suspendovala Rađena

PHOTO: ataimages.rs

dejan_savic_trener_zvezde_banjica