kim_kadasijan_njujork_parti

Kim Kardašijan: Nisam profitirala od svog venčanja

 

Starleta Kim Kardašijan demantovala je danas izveštaje da je profitirala od snimka svog venčanja za košarkaša Krisa Hamfriza od koga se razvodi posle svega dva meseca braka.

-Pojavili su se izveštaji da sam zaradila milione na venčanju. Ti izveštaji nisu istiniti i rastužuju me pa zato želim da se izjasnim. Zahvalna sam svima koji su došli na moje venčanje i novac od poklona dali Fondaciji snova – navela je ona na svom vebsajtu.

Povezana vest:  Preko besplatne Microsoft edukacije do prvog radnog mesta

Zvezda rijaliti serijala „U korak sa Kardašijankama“ podnela je zahtev za razvod braka u ponedeljak, 72 dana posle venčanja koje je navodno koštalo 10 miliona dolara i bilo emitovano na televiziji „E!“ koja prati živote bogatih i slavnih.

Kardašijan (31) je objasnila i da zbog želje da se skrasi i pritisaka rijaliti šoua koji snima nije imala snage da kaže „ne“ 26-godišnjem Hamfrizu.

Povezana vest:  Takmičenje u pravljenju najkreativnijeg sendviča NIKO KAO PIKO

-Uvučena sam u celu priču i snimanje TV emisije i nisam znala kako da okončam svoju vezu i nisam želela da razočaram brojne ljude – objasnila je ona.

Ovo je drugi propali brak za Kim Kardašijan koja je prethodno četiri godine bila u braku sa muzičkim producentom Dejmonom Tomasom od koga se razvela 2004. godine, prenosi Rojters. Kim Kardašijan je jedna od najplaćenijih zvezda američke televizije. U 2010. godini je zaradila šest miliona dolara od TV emisije, modne linije, parfema, nakita i krema za samopotamnjivanje.

Povezana vest:  Postprazničnu depresiju izazivaju potisnuta osećanja