Gillette_ProGlide_pakovanje

Budite prva dama koja će svom muškarcu dati savršen pokon: najnapredniji brijač iz Gillette-a – Gillette Fusion ProGlide

Koliko puta do sada vam je bilo teško da nađete savršen poklon za njega? Ove godine mi ćemo vam pomoći: možete biti prva koji će mu pokloniti najnapredniji brijač iz Gillette-a, koji možete naći u specijalnim prazničnim poklon-pakovanjima, zajedno sa ProGlide gelom i ProGlide balzamom za posle brijanja.

Ove zime, možete napraviti kombinaciju vašeg ličnog iskustva u tome šta vaš mušarac želi sa Gillette-ovim iskustvom u nezi muškaraca i dati mu šansu da izgleda i da se oseća savršeno, uz pomoć Gillette ProGlide poklon pakovanja.

Povezana vest:  SAVAMALA MEĐU 12 NAJBOLJIH KVARTOVA U EVROPI PO IZBORU BUSSINES INSIDERA

Možete odabrati ProGlide Perfect Shave poklon pakovanje koje sadrži najnapredniji brijač iz Gillette-a, novi Fusion ProGlide power verziju sa vibracijama, Gillette Fusion ProGlide gel za brijanje (75ml) i ProGlide 3u1 balzam za trenutnu hidrataciju (50ml).

ProGlide Travel pakovanje sadrži jedan ProGlide ručni brijač, 3 dodatne patrone, Gillette Fusion ProGlide gel za brijanje (75ml), jedan Gillette dezodorans i putnu torbicu za kozmetiku, koji su uključeni u cenu pakovanja.

Od sada, uz pomoć najnaprednije tehnologije iz Gillette-a, brijanje će imati novu dimenziju, koja obezbeđuje lako kliženje brijača, a druga dva proizvoda za ličnu negu će unaprediti njegovo delovanje: Gillette Fusion ProGlide gel, koji priprema kožu i omogućava lako brijanje i 3u1 ProGlide balzam za posle brijanja, koji hidrira, umiruje i štiti kožu u jednom koraku.

Povezana vest:  Peti rođendan Fresh Corner koncepta MOL Serbia

“U Gillette-u smo uvek slušali šta muškarci govore i poslednji podaci pokazuju da 65% muškaraca oseća nelagodnost za vreme i posle brijanja, naročito kada prelaze oštricama preko lica. Ovo može da izazove niz neželjenih efekata, koje ponekad momci opisuju kao iritaciju. Sa Gillette Fusion ProGlide-om, Gillette Fusion ProGlide (prep) i Gillette PRO, kreirali smo neverovatno iskustvo: Bolje kliženje brijača na koži i mnogo lagodnije brijanje” kaže Razvan Resmerita, PR Manager Gillette-a.

Povezana vest:  Zagrevanje za treću Nike trku „We Run Belgrade" u Delta Cityju

Svi Gillette Fusion ProGlide (preps) i Gillette PRO proizvodi razvijeni su sa ciljem da obezbede najbolju negu za kožu muškarca i čine poklon za muškarce u kome mogu da uživaju i muškarci i žene. Sada, žene mogu biti sigurne da će biti prve koje će svom muškarcu darovati najbolji početak do Nove godine, obezbeđujući muškarcima ono što najviše žele kada je brijanje u pitanju– lako  kliženje brijača i veću udobnost.