Fergie_Outspoken_Intense_Campaign_01

AVON SA PONOSOM PREDSTAVLjA OUTSPOKEN INTENSE by FERGIE

„Vladaj svakim trenutkom svog života“ poručuje Fergie, pop zvezda i jedna od najvećih ikona današnjice, svojim novim neustrašivim i nesputanim mirisom „Outspoken Intense“ u saradnji sa kompanijom Avon!

outspoken_intense_fergiePosle spektakularnog uspeha mirisa Outspoken koji je ove godine osvojio nagradu za najbolji novitet godine u kategoriji celebrity parfema prestižne Fondacije Parfema Fifi, kompanija Avon i Fergie predstavljaju novu, još uzbudljiviju verziju ovog parferma pod nazivom Outspoken Intense kojom Fergie želi da dočara adrenalin koji oseća pre nego što izađe na pozornicu. Outspoken Intense je cvetno voćni parfem koji sadrži egzotične note starfruit-a, kumkuata, kupine, passion flower-a i senzualnih mošusa.

Povezana vest:  "Pica napoletana" kandidat za Uneskovu listu

Fergie vrlo dobro zna kako da u svakom trenutku osvoji pažnju hiljada ljudi. Od crvenog tepiha do pozornice, Fergie je uvek u centru pažnje i kao takva predstavlja suštinsko otelotvoljenje snažnog prisustva. Sa Outspoken Intense, Fergie želi da podeli sa svojim fanovima iskustvo i ushićenje nastupa i nalet uzbuđenja koji dolazi sa njim. Upravo mogućnost da se otkrije najsigurnija, najseksipilnija i najneočekivanija verzija svake žene jeste tajna misija ovog parferma koji je namenjen ženama koje žele da budu u centru pažnje i da apsolutno vladaju svakim trenutkom svog života.

Povezana vest:  EXIT ove godine doneo Novom Sadu i Srbiji novih 13.3 miliona evra

-Nama ženama je izuzetno važno da ostanemo dosledne sebi i svojim uverenjima, ne samo da kažemo ono što mislimo, već i da zauzmemo centralno mesto i preuzmemo kontrolu – kaže Fergie povodom svog drugog mirisa koji predstavlja u saradnji sa kompanijom Avon, kompanije je koja već 125 godina posvećena ženama i njihovom osnaživanju.

Outpoken Intense objedinjuje primamljive note sočne borovnice, egzotičnog starfruit-a, slatkog kumkuata. bujne ljubičaste pasiflore, gardenije i cveta pomorandže. Bazu čine senzualni mošusi, beli ćilibar i plavi kedar.

-Neverovatno sam se zabavljala dok smo razvijali i lansirali moj prvi miris za Avon i zbog toga sam u svoj drugi miris želela da dodam malo više oštrine, kaže Fergie. Outspoken Intense je provokativna kombinacija seksi samopouzdanja i smele ženstvenosti koja najbolje opisuje uzbuđenje koje osećate kada ste na sceni. Taj osećaj pun neverovatnog naboja je jednostavno neponovljiv.

Povezana vest:  Danijela Dimitrovska u kampanji Stele Mek Kartni za Adidas za OI 2102

Sastojci:

Starfruit: jedinstvenom aromom koja podseća na šljivu, ananas i limun, ovo egzotično voće daje neverovatnu eksplozivnu zvezdanu energiju mirisu.

Passion flower: slatkoća ovog cveta podstiče smelost.

Senzualni mošusi: uglađeni i topli mirisi mošusa daju mirisu notu snažne senzualnosti.

Outspoken Intense dostupan je kao 50 ml EDT u vašoj Avon brošuri.