macak_u_cizmama 

Biser Mladi sir vas vodi na premijeru filma “Mačak u čizmama” !
 
Ako volite da idete na premijere, Biser Mladi sir spremio je bajkovita filmska iznenađenja za vaše najmlađe i vas! Hajde da se igramo.
Biser Mladi sir Vas poziva da od 4. do 18. novembra u 12h postujete na Biser sir Zid fotografije svojih „Najmlađih u čizmama”, ili svoje fotografije kada ste bili „Najmlađi u čizmama”! Podelite sa nama fotografije na kojima ste vi ta srećna deca sa čizmicama na nogama , ili fotografišite svoju decu u čizmicama. Budite kreativni. Nasmejte nas, obradujte…
50 Biser fanova i njihove porodice sa najkreativnijim fotografijama dobiće na poklon 4 karte za premijeru filma Mačak u čizmama 27. novembra u Sava centru u Beogradu. Ostali Biserovi dragi fanovi koji ne mogu da dođu na premijeru, mogu, takođe, da se igraju sa nama, a na poklon će dobiti Biserove pakete šolja.
Postavite fotografiju na Zid Biser sir Fan strane i ako želite da idete na premijeru JASNO napišite ispod svoje fotografije “Hoćemo u bioskop!”. Ako ne možete da prisustvujete premijeri, a želite da se igrate sa nama, ispod fotografije napišite „Hoćemo Biser paket šolja“.
Pobednike ćemo proglasiti u petak 18. novembra u 17h. Nakon proglašenja 50 najkreativnijih fotografija, imaćete ceo vikend da nam u Inbox pošaljete svoje podatke i adresu, a mi ćemo vam karte i šolje poslati poštom.
Ako se dobro sećate sebe kako ste šljapkali po barama u gumenim čizmama, vi ste prava osoba za zabavljanje na Biser strani. Biser Mladi sir Vas poziva da se dobro spremite i budete super kreativni!
Povezana vest:  Komšije se pomažu, ambalažu odlažu - Požarevac i Valjevo dobijaju 8 socijalnih preduzeća koja će se baviti prikupljanjem ambalaže iz domaćinstava