Katapult 1 

Modni festival unikata Katapult” u Delta Cityju
 
Modni festival “Katapult“ biće održan od 11. do 13. novembra,  od 10 do 22 časa, na centralnom atrijumu Delta Cityja.
Podstaknut velikim uspehom oktobarskog „Katapulta“, koji je ugostio oko 100 neafirmisanih umetnika i dizajnera, organizator festivala „Pero Art Centar“ obogatio je jedanaesto, novembarsko izdanje mnogim novitetima. Trodnevni festival „ Katapult“ okupiće oko 150 izlagača koji će posetiocima predstaviti maštovitu, inspirativnu i unikatnu ponudu nakita, modnog asesoara, odeće i obuće. Tako će se na prodajnoj izložbi  naći cipele, torbe, broševi, ogrlice, minđuše, majice, haljine, rajfovi posebnog stila i po pristupačnim cenama.
Program „Katapulta“ upotpuniće modna revija  koja će biti održana u subotu 12.novembra, od 19 časova, kada će manekenke agencije „Fashion Glam R’n’R“, na nesvakidašnjoj reviji, poneti modele učesnika novembarskog modnog festivala.
I ovoga puta, scenografija „Katapulta” urađena je u saradnji sa jednom od vodećih kompanija  za reciklažu kako bi se poslala poruka o važnosti očuvanja životne sredine i značaj upotrebe recikliranih materijala u procesu proizvodnje i individualnog stvaralaštva.
„Katapult“ je osmišljen od strane Pero Art Centra kao kulturno-umetnička manifestacija čiji je cilj promovisanje umetnika iz oblasti modnog dizajna i primenjene umetnosti. Danas je „Katapult“ najrelevantniji i najprestižniji prikaz stvaralačkih tokova mlađe generacije.
Povezana vest:  Skulptura Ejmi Vajnhaus od Lego kockica