Johnny Depp i Vanessa Paradis ne peru se i smrde

Johnny_Depp_July_2009Holivudski lepotan Johnny Depp i njegova lepša polovina, francuska pevačica i glumica Vanessa Paradis u svakodnevnom životu ne posvećuju veliku pažnju higijeni i poprilično zaudaraju, tvrdi neimenovani izvor! 
-Johnny uglavnom smrdi jer se vrlo retko tušira – izjavio je za Fox411 neimenovani izvor koji radi s Johnnyjem Deppom i njegovom suprugom Vanessom Paradis.
-On nije baš od higijene, a Vanessa se ne razlikuje mnogo od njega. Savršeno su se našli, a čistoća nikako nije njihov prioritet. Moram vam reći da je vrlo teško biti u njihovom društvu – dodao je upućeni izvor. 
-Vanessa je prekrasna jedino na fotografijama. U privatnom životu, daleko od svetla kamera, nimalo ne liči na lepoticu kakvom je svi zamišljaju. Bez trunke make upa i raščupane kose, vrlo je neuredna i nimalo atraktivna.
Johnny pak, neodoljiv milionima žena, ‘na filmskom je setu uvek čisti profesionalac, što nikako ne znači da će biti čist i mirišljav. Usput je poprilično ćudljiv kao osoba’, završio je dobro obavešteni izvor svoju storiju o zvezdanom paru koji čudno miriše. 

Povezana vest:  PSIHOTERAPIJSKE PRIČE: Moje telo, ja i naši problemi