Persil Active Tabs classic - pakovanje 64

Persil Active Tabs – nova dimenzija u pranju veša

U današnje vreme, sve veći broj ljudi vodi brz i aktivan život – i svi tragaju za najzgodnijim i najpraktičnijim rešenjima koja će im olakšati dnevne obaveze, a da pri tome ne gube na kvalitetu. Stoga su eksperti iz Henkela lansirali najnoviji inovativni detergent, jedinstven na našem tržištu. Novi Persil Active Tabs objedinjuje čuvenu Persilovu moć uklanjanja fleka, ali ovog puta u obliku kompaktnih tableta, veoma jednostavnih za korišćenje.

Dostupne u varijantama za beli i obojeni veš, Persil Active Tabs tablete kombinuju komfor sa moćnim učinkom dozirnih tableta, kako bi potrošači uživali u savršenoj čistoći i jednostavnoj upotrebi. Sa novom snažnom formulom, tablete su koncentrovanije i jače od praškastih detergenata, dok zahvaljujući izbeljivaču, omogućavaju moćno uklanjanje fleka i savršenu čistoću pri svakom pranju. Brzo delujuće tablete se rastvaraju za 30 sekundi, te brzo počinju da deluju tokom ciklusa pranja. Istovremeno, zahvaljujući održivom obliku, ambalaža Persil Active Tabs tableta stvara manje otpada.

Povezana vest:  Balašević na modnom detalju koji je obeležio svečanost otvaranja 22. izdanja “Serbia Fashion Week”-a

Testovi pranja su dokazali da Persil Active Tabs tablete imaju isti snažan učinak pranja kao i Persilovi praškasti detergenti, na koje su se potrošači navikli i kojima veruju već generacijama. Izbeljivači pobeđuju tvrdokorne fleke i pomažu u stvaranju savršenog belila, dok supstance protiv posivljenja sprečavaju da rublje poprimi sivkastu nijansu.

Kompaktan i moderan dizajn Persil Active Tabs tableta se ogleda i u premijum kompaktnom pakovanju, jednostavnom za nošenje, upotrebu i skladištenje. Male praktične kutije dolaze u dve veličine, dok se na pozadini nalaze slike sa detaljnim uputstvima za upotrebu.

Povezana vest:  JUBILARNI XX ROĐENDAN DEČIJEG SAJMA

Što se tiče samog načina upotrebe Persil Active Tabs tableta, korišćenje nikada nije bilo lakše. Potrebno je jednostavno otvoriti foliju i upotrebiti dve tablete za svako pranje, što je dovoljna doza za optimalan efekat pranja, tj. savršeno otklanjanje fleka, brilijantnu belinu i živahne boje. Tablete se mogu staviti u pregrade za prašak u mašini za veš neposredno pred početak ciklusa pranja ili direktno u bubanj pre samog stavljanja veša. Dostupne u varijantama za beli i obojeni veš, Persil Active Tabs tablete dolaze u dva različita pakovanja kako bi zadovoljile potrebe svake porodice – za 15 i 32 pranja.

Povezana vest:  "Večernji list": Kroacija erlajnz uvodi liniju Zagreb-Beograd