ivan ivanovic sa prijateljima

Ivan Ivanović i Danijela Jankov u poseti  Makedoniji

 

Čuvena makedonska  vinarija „Stobi“ proširila je svoje kapacitete i otvorila novi barik za vina. Uz opojne pesme simfonijskog orkestra, hostese u odorama grčkih boginja i slasne makedonske specijalitete, zvanice je oduševio i perkusinosta na čašama, izvedbom nekoliko poznatih melodija uz pomoć punih i praznih čaša za vino. Otvaranju su prisustvovale mnoge makedonske zvezde, a kao podrška iz Srbije pridružili su im se naša tv lica Ivan Ivanović i Danijela Jankov. Oni su posebno uživali u vrhunsim vinskim sortama Šardoneu i Muskatu, tačnije u Merlou i Vranec veritas-u, kada su crvena vina u pitanju.

Povezana vest:  Hemofarm Fondacija na Mikser festivalu, predavanje NAJVAŽNIJI POZIV U ŽIVOTU

-Kada ima šta dobro da se pojede i da se popije, naravno ako ti dozvole koleginice, i kada si među prijateljima – provod ne može da bude loš! Ja sam došao ovde da proverom buriće, svaki ponaosob, i mogu reći da je sve u najboljem redu!Prošli su moju kontrolu kvaliteta! Toliko je ubavo ovde – rekao nam je nasmejani Ivan Ivanović.

Povezana vest:  Eucerin® nega - odgovor na nove potrebe naše kože

U ovom prepoznatljivom i unikatnom prostoru vino se čuva u bačvama i burićima. Barik sektor se u celosti nalazi pod zemljom što omogućava odžavanje postojane temperature i vlažnosti vazduha. Objekat zahvata površinu od 700m2 i ima kapacitet od 300.000 litara. Od nedavno, enolozi i ljubitelji vina mogu uživati u bukeima „Stobijevih“ proizvoda i na području Srbije.