jelka

Hotel Hyatt Regency Beograd i ove godine organizuje izbor „Najlepše okićena jelka“
 
Hotel Hyatt Regency Beograd i ove godine organizuje tradicionalno takmičenje za najlepše okićenu novogodišnju jelku. Ovogodišnja tema je „Tradicionalni Božić“. Takmičenje će se održati u sredu 14. 12. 2011. u lobiju hotela sa početkom u 17:30h.
U okviru svog humanitarnog projekta, a u cilju pomoći lokalnoj zajednici, beogradski Hyatt je ovogodišnju akciju kićenja novogodišnjih jelki ostvario u saradnji sa Međunarodnim Klubom Žena u Beogradu, a ukupan iznos, od participacije kompanija učesnika, biće doniran projektu “Fond Savremena Deca” nevladinoj organizaciji za edukaciju dece bez roditeljskog staranja od 2008.
Fondacija je orijentisana na organizovanju časova likovnog obrazovanja svakog vikenda, za decu bez roditeljskog staranja (uzrasta od 4 do 24) koja žive u 5 različitih sirotišta. Ova fondacija je trenutno sarađuje sa 7 različitih institucija za siročad u Beogradu i od 2008. brine o više od 200 dece.
FOND SAVREMENA DECA je osnovan radi obezbeðivanja finansiskih sredstva za sprovoðenje aktivnosti i njihov kontinuitet. Sredstva se iskljuèivo koriste za kupovinu materijala za likovnu praksu i motivisanje dece za slikanje.U to spada uèestvovanje u kulturno-javnom životu Beograda, organizovanje slikarskih kolonija i pomoæ u njihovom daljem akademskom životu.
Saradnja sa FONDOM SAVREMENA DECA I Meðunarodnim Klubom Žena je još jedna lepa prilika da kompanija Hyatt doprinese podizanju društvene svesti i svojim angažmanom odgovori na teškoæe sa kojima se suoèava naše društvo.
Povezana vest:  Swarovski Charms u Delta Cityju