aca_lukas (6)

DOČEK NOVE 2012
Dočekajte Novu 2012. uz Acu Lukasa u Areni
 
31. decembra 2011. od 21.00,  Beogradska arena pretvoriće se u NAJVEĆI KLUB  na BALKANU.
Aca Lukas i Folk Haus bend dočekaće Novu 2012. godinu sa svojim obožavaocima u Beogradskoj areni, kojima će prirediti spektakularan doček. Specijalni gosti u najluđoj noći biće višestruka Prva truba Guče i majstor trube DEJAN PETROVIĆ sa BIG BANDOM.
Beograđani i svi koji Novu godinu planiraju da dočekaju u prestonici, imaće priliku da budu deo najluđeg provoda na BALKANU, uz spoj najboljiih pesama i kafanskih hitova koje su svakako obeležili ovu deceniju.
Prodaja ulaznica za Doček Nove 2012. u Beogradskoj areni, počinje u ponedeljak, 21.novembra na svim prodajnim mestima Kard servisa (www.tickets.rs)
Zbog velikog interesovanja, cene ulaznica biće prilagođene za svačiji džep.
 
VRSTA ULAZNICA
ULAZNICA ZA NIVO 200
Standardna ulaznica za NIVO 200 podrazumeva  da će svim posetiocima Dočeka Nove godine biti na raspolaganju dovoljan broj šankova sa velikim izborom hrane i pića, po promotivnim cenama. U svakom trenutku svima koji se opredele za ovu vrstu ulaznice biće dostupna sedišta na tribinama.
FAN PIT ULAZNICA
Fan pit zona nalazi se u parteru, ima poseban ulaz, odvojene šankove, konobare a posetioci koji žele da se nađu u ovoj zoni imaju na raspolaganju separee, barski sto ili barski sto sa stolicama u zavisnosti od njihove želje. Posetioci u Fan pit zoni dobijaju i hranu u vidu kanapea.
VIP LOŽA
U ovom slučaju može se rezervisati isključivo cela loža nezavisno od broja mesta. U okviru zakupa cele lože uključena je večera sa šanpanjcem, kao i određena količina pića. U toku večeri svaka loža imaće na raspolaganju osoblje koje će se pobrinuti da gosti u svakom trenutku imaju sve što im je potrebno.
 
PHOTO: ataimages.rs 
Povezana vest:  Bečki Prater slavi 250 godina