zigzag_takmicenje

Crossfit i Reebok – za one koji od sporta žele više
 
U prvom Crosfit centru u Srbiji, u okviru fitnes centra Spartanac, deset finalista Reebok Zig izazova, zahvaljujući svojoj zavidnoj fizičkoj izdržljivosti, odmerili su snagu sa poznatim “facama” naše javne scene. Svi koji su se pokazali spremnim da izađu na crtu poznatim Zig izazivačima, Mariji Savić Srećković, Andreju Maričiću i Dariju Ćiriću, osvojili su nove Reebok Zig patike, a pobednik u ovom nesvakidašnjem takmičenju osvojio je kompletnu Reebok opremu.
Reebok Zig finalisti takmičili su se sa svojim poznatim protivnicima u Crossfit disciplini koja kombinuje različite vrste vežbi i namenjena je svima onima koji pomeraju granice svojih fizičkih sposobnosti i  kojima je aktivan sportski život imperativ. Marija, Andrej i Dario postavljali su takmičarima teške zadatke, koje su uspeli da savladaju samo najspremniji. Takmičare je bodrila Reebok ambasadorka, Marina Kotevski, koja je vodila program.
Crossfit je trenutno jedna od najpopularnijih sportskih aktivnosti na svetu. Program je dizajniran sa namerom da izmami što širi adaptacijski odgovor organizma. Crossfit se bazira na kratkim, intenzivnim i raznolikim treninzima.
ReeZig linija sportske obuće bazirana je na ZigTech tehnologiji koja stopalima pruža više energije, a mišićima zaštitu od preteranog naprezanja. ZigTech je namenjen profesionalnim sportistima, ali i svima onima koji aktivno žive i žele da ostanu u dobroj formi.
Povezana vest:  Odlični rezultati poslovanja UNIQA grupe u prvoj polovini 2021. godine