Coca-Cola talenti sa generalnim direktorom Coca-Cola Hellenic, Sotiris Janopulos i liderom programa Tijanom Markovic

Još tri dana otvoren konkurs za izbor novih Coca – Cola Talenata
 
Konkurs za izbor šeste generacije „Coca-Cola Talenata“, koji je Coca-Cola Hellenic Srbija raspisala u saradnji sa Ministarstvom prosvete i nauke, univerzitetima i studentskim organizacijama, otvoren je do 7. decembra. Priliku da se usavršavaju uz vrhunske stručnjake u kompaniji, steknu veštine i znanja koja imaju konkretnu primenu i otvore sebi put ka uspešnoj poslovnoj karijere dobiće sedam novih Coca-Cola Talenata.
U toku dve godine, koliko program „Coca-Cola Talenti“ traje, odabrani studenti će proći kroz niz obuka i seminara koji imaju za cilj njihovo profesionalno usavršavanje, a pored toga budućim Coca-Cola Talentima obezbeđena je i finansijska podrška u iznosu od 2.000 evra godišnje u toku trajanja programa. Upravo ova profesionalna i finansijska podrška, odlična su kombinacija za put ka blistavoj karijeri.
Pravo učešča na konkursu „Coca-Cola Talenti“ imaju svi studenti akreditovanih državnih i privatnih fakulteta u Srbiji koji su ispunili uslov za upis treće godine studija, imaju prosek 8,5  i viši i govore engleski jezik.
Konkurs je otvoren od 7.11.2011. do 7.12.2011, a više informacija o načinu prijavljivanja i o programu mogu se pronaći na www.cchbc-talents.co.rs, na facebook fan stranici i na twitter-u.
Povezana vest:  Novo istraživanje agencije Grayling: Gradovi su nove države