lucky_market_2AsocijacijA Kreativaca predstavlja LUCKY MARKET 3

U petak, subotu i nedelju 16/17/18. decembra u srcu Sarajeva, u Ferhadiji na broju 11, u legendarnoj modnoj kući Sarajevotekstil, održaće se sarajevski Lucky Market 3 u organizaciji Asocijacije Kreativaca.

Na trećoj ediciji LM-a, Asocijacija kreativaca organizuje trodnevno druženje sa svojim članovima na dva sprata Sarajevotekstila u petak i subotu od 9 do 21h, a u nedelju od 9 do 17h.

I ovaj put izlagači iz svih delova Bosne i Hercegovine dolaze na mesto susreta kreativaca i razmene ideja, mestu gde je kreativnost utkana u svaki šav. A bubamara, zaštitni znak Lucky Marketa opet poručuje sa plakata “zamislite želju i ostvariće vam se,” jer u Novu 2012. godinu želimo ući slobodniji, kreativniji i bolji. Budite kreAKtivni u 2012! Pomerite granice!

Povezana vest:  Moto Deda Mraz akcija, 300 motociklista obradovalo decu iz Sremčice

Lucky Tribe

A mi sa Lucky Marketa  želimo biti bolji, kreativniji i inovativniji za vas kako u zatvorenim prostorima, tako i pod vedrim nebom u 2012. godini, stalnoj lokaciji gde ćete nas uvek naći, gde će kreativnost i unikatnost pronaći svoj dom.

U prazničnom raspoloženju, sa pozitivnom energijom, kreativnošću i šarenilom očekujemo da ćemo u naše Lucky pleme opet privući veliki broj posetilaca, od prolaznika, turista pa do lovaca na unikatnosti, koji će imati mogućnost da uživaju u shoppingu na drugačiji način i druženju sa kreativcima, te se uveriti u kvalitet koji sigurno neće imati priliku videti svaki dan.

Povezana vest:  Promocija Adria Media PR Agencije

Loads of Luck

Na Lucky Marketu 3 moći ćete uživati u plodovima novogodišnje kreativnosti jer sve je u znaku velike proslave koja nam predstoji, a imaćete mogućnost da na ovom mestu koje je must visit atrakcija i nudi “novu kreativnost,” fusion kultura, zanata, umetnosti i dizajna, trampiti se i cenkati i to sve gledajući na metež grada, a pri tome pomoći kreativcima da plasiraju proizvod i nastave svoj rad.

Loads of luck garantuju vam kreativci i na ovoj ediciji LM-a, od savremene i vintage mode, pletenine, raznih poslastica i sitnih kolača, nakita, novogodišnjih poklona i čestitki, ukrasa za jelke i drugih kreacija, nagradite sami sebe inspirativnim idejama i unikatnim radovima ekološki prihvatljivim, koje zasigurno neće naći u shopping centrima.

Povezana vest:  Stari dobri Jelen: Pogledajte neke od najboljih reklamnih fotografija iz 70-ih i 80-ih godina prošlog veka

Your Lucky Day!

Razlika će se osetiti i u cenama, jer decembar je mesec velikih rasprodaja, sniženja i pre svega kupovine poklona, pa će i low cost  lovci biti srećni. Zato izaberite svoj Lucky Day i posetite nas, ispunićemo vam želje.

Dođite u LuckyLand i družite se s Kreativcima. Uvrstite u vaše kalendare Lucky Market Be creAKtive! Edition – Zamislite želju &Get Lucky!