Registracija za buduce Coca-Cola talente

232 studenta u drugom krugu selekcije za učešće u programu „Coca-Cola talenti“
 
U drugi krug selekcije za izbor šeste generacije Coca-Cola talenata prošla su 232 studenta koji su ispunili postavljene uslove konkursa i poslali validne prijave. Oni su pozvani na testiranje koje je održano na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu.
Konkurs za izbor nove generacije „Coca-Cola talenata“ tradicionalno raspisuje Cola-Cola Hellenic Srbija, u saradnji sa Ministarstvom prosvete i nauke, univerzitetima i studentskim organizacijama, a ove godine stigao je najveći broj prijava do sada. Nakon prvog kruga selekcije, skeniranje biografija i motivacionih pisama, odabrani su studenti koji su pozvani na testiranje opštih sposobnosti. Posle ove, slede još dve faze selekcije – procena kompetencija kroz pojedinačne i grupne vežbe i završni intervjui kada će biti izabrano sedam studenata koji imaju potencijale da postanu vrhunski menadžeri. Oni će dobiti priliku da se usavršavaju uz različite stručnjake u kompaniji, steknu veštine i znanja koja imaju konkretnu primenu i otvore sebi put ka uspešnoj poslovnoj karijeri.
U toku dve godine, koliko program „Coca-Cola talenti“ traje, odabrani studenti će proći kroz niz obuka i seminara koji imaju za cilj njihov profesionalni razvoj, a pored toga budućim Coca-Cola talentima obezbeđena je i finansijska podrška u iznosu od po 2.000 evra godišnje u toku trajanja programa. Upravo ova profesionalna i finansijska podrška, odlična su kombinacija za put ka blistavoj karijeri.
Pravo učešća na konkursu „Coca-Cola talenti“ imali su svi studenti akreditovanih državnih i privatnih fakulteta u Srbiji koji su ispunili uslov za upis treće godine studija, imaju prosek 8,5  i viši i govore engleski jezik. Konkurs je bio otvoren od 7. novembra do 7. decembra 2011. godine.
Imena studenata koji su ispunili uslove konkursa i koji su pozvani na testiranje sposobnosti, kao i ostale informacije o konkursu mogu se pronaći na internet strani www.cchbc-talents.co.rs, na Facebook fan stranici i na Coca-Cola Talenti Twitter nalogu.
Povezana vest:  Potrebna pomoć volontera u Kombank Areni