Chicago style pizza

Otvoren restoran Pizza bar

Prvi Pizza bar otvorio je svoja vrata za sve gastronome Beograda 02.decembra, ali je zvanično otvaranje obeležio u vreme predprazničnih dana, u sredu 28.decembra kada je restoran ugostio svoje partnere, prijatelje iz medija i kolege.

Pizza bar se može pohvaliti izvrsnom kuhinjom, koju je postavio i organizovao Vlada Simić, jedan od najboljih kuvara u regionu. U raznovrsnom meniju možete pronaći andaluzijsku salatu (rozbif, krastavac, kiseli krastavac, šampinjoni, praziluk, crni luk, senf, aceto balsamico, tabasco, paprika, susam), sufle od spanaća i piletine, pastu  – piletina i pomorandža, New York cheese cake, puding od urme, Apple crumble (suvo grožđe, jabuke, cimet, orasi, sladoled) i drugo.

Povezana vest:  Fond „Ana i Vlade Divac“ (HOD) podelio novogodišnje paketiće deci osnovne škole „Radivoj Popović“

Glavni kuvar Vlada Simic

Restoran insistira na konceptu svežih sastojaka i pripreme u momentu kada gosti poruče jelo. Porcije su obimne, te tako ne izostaje ni kvalitet ni kvantitet, što je važno za sve gurmane. Paste koje možete probati u Pizza baru su domaće i prave se od trideset žumanaca.

Međutim, ono što ovo mesto razlikuje od ostalih jeste Chicago style pizza vazdušastog testa zlatno braon boje, hrskava spolja i mekana iznutra, i koju svi ljubitelji italijanske kuhinje  mogu probati u različitim varijantama (Capricciosa, Pepperoni, Paesano, Toscana, Monte Verde, Pizzabar…).

Povezana vest:  Deseti Festival nauke od 15. do 18. decembra na Beogradskom sajmu

Dođite i proverite nas! Čeka vas izuzetna hrana, odlični dezerti i ljubazno osoblje.

Pizza Bar – Your happy place!

{vsig}OTVARANJE_PIZZA_BAR{/vsig}