pobednici_velikog_finala_i_dobitnik_automobila

VELIKO FINALE GODINE HUMANOSTI KOMPANIJE MOZZART

Najbolji takmičari Mozzart Club takmičenja u Srbiji za 2011. proglašeni su u beogradskom klubu ’’F6’’ i kao veliki finalisti godine humanosti osvojili spektakularne nagrade. Veliki broj gostiju, medija i prijatelja kompanije među kojima su bili i Biljana Cincarević, Marko Nikolić, Aleksandar Srećković Kubura, Inspektor Blaža,  Đorđe Pavlov, Big Lale, Vanja Bulić, Branka Puin, uživalo je u atmosferi koja, pre svega, podstiče promovisanje sporta, sportskih nadmetanja i druženja.

2011.godina za kompaniju Mozzart bila je godina humanosti tokom koje je donirala  više od 20 miliona dinara, podržala Institut za majku i dete, Univerzitetsku dečju kliniku, humanitarnu organizaciju ’’Naša Srbija’’, akcije Fondacije B92 ‘’Hrana za sve’’ i ‘’Bitka za bebe’’, Društvo za pomoć osobama ometenim u razvoju ’’Stari grad’’, Centar za zaštitu dece u Zvečanskoj, Udruženje građana za pomoć osobama sa posebnim potrebama ’’Naša deca’’, Savetovalište za borbu protiv nasilja u porodici, Humanitarnu organizaciju za pomoć osobama sa smetnjama u razvoju ’’Dečje srce’’, opštinu Kraljevo, Beogradsko udruženje za pomoć osobama sa autizmom i mnoge druge.

Povezana vest:  REKLAMA GODINE – FRIKOM „Belgrade 7 Secrets by KING"

Verovatno jedinstven primer humanosti u regionu je humanitarna akcija koja se svaki dan tokom cele godine sprovodila u časopisu MOZZART Sport putem rubrike „Humanost Svaki Dan“. Tipovanjem, brojne poznate ličnosti sakupile su preko sedam miliona dinara koje su preusmeravali institucijama ili pojedincima po svom izboru.

Takođe, više od 140 hiljada registrovanih članova Mozzart kluba imalo je i ove godine priliku da učestvuje u trci za vredne mesečne i godišnje nagrade. U Srbiji, kompanija Mozzart je ovom takmičenju dala poseban, humanitaran karakter pod nazivom ’’Humanitarna liga džentlmena’’, pa su pobednici takmičenja, pored vrednih novčanih nagrada za sebe, dobili priliku da opredele donacije u ukupnoj vrednosti od tri miliona dinara institucijama po sopstvenoj želji. Ove godine, najviše znanja i sreće su imali:

Povezana vest:  Znate li da vazduh u vašem domu može biti duplo zagađeniji od spoljašnjeg?

1.Mesto: 1,5 milion dinara u humanitarne svrhe i 500.000 dinara za sebe osvojio je Stefan Lazarević iz Kragujevca koji je humanitarni deo opredelio Fondu B92 – akciji Bitka za bebe, Udruženju za pomoć osobama sa autizmom iz Kragujevca, Manastiru Hilandar, Udruženju distrofičara Šumadije, Domu za nezbrinutu decu Mladost iz Kragujevca i manastiru Vraćešnica

2.Mesto: milion dinara u humanitarne svrhe i 300.000 dinara za sebe osvojio je Miodrag Stankov iz Zrenjanina koji je humanitarni deo opredelio Odeljenju pedijatrije Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ iz Zrenjanina

Povezana vest:  Karavan „Digitalna ekspedicija“ pristigao u Novi Pazar

3.Mesto: 500.000 dinara u humanitarne svrhe i 200.000 dinara za sebe, osvojio je Boban Urošević iz Kragujevca koji je humanitarni deo opredelio manastiru Hilandar, Domu za nezbrinutu decu Mladost iz Kragujevca, manastiru Drača i Udruženju dijaliznih, bubrežnih i transplantiranih invalida Šumadije

Oni su svoje donacije uručili upravo na novogodišnjoj proslavi kompanije Mozzart u klubu „F6“.

Program su vodili Marina Kotevski Gojko Andrijašević a za veselu atmosferu bio je zaslužan „Koktel Bend.“ Prijatan ambijent kluba ‘“F6“, uz praznično raspoloženje i dobar provod bili su najbolja garancija da će i ova dodela godišnjih nagrada ostati upamćena.

{vsig}KOMPANIJA_MOZZART_HUMANOST{/vsig}