Lady-Gaga-Judas

Najhumanije zvezde u 2011. godini: Lejdi Gaga, Džastin Biber i Džordž Kluni
 
Organizacija „DoSomething.org“ je i ove godine objavila Top 20 listu poznatih ličnosti koje su se istakle svojom humanošću.
Prema podacima koje iznosi organizacija, i ove godine na samom vrhu liste ličnosti koje su se iskazale u humanitarnim i dobrotvornim aktivnostima je Lejdi Gaga.
Pevačica se posebno istakla u pomoći u borbi protiv virusa HIV i pomoći obolelima od AIDS-a, kao i u borbi za prava gej populacije i svih drugačijih osoba.
Takođe, Gaga je osnovala i dobrotvornu fondaciju „Born This Way“, ali prvi rezultati njenog rada se očekuju tek krajem 2012. godine.
Najveći skok na listi najhumanijih beleži mlada zvezda Džastin Biber, koji zbog svog angažovanja u rešavanju problema edukacije i zdravlja mladih, naročito kroz kampanje „Believe Charity Drive“ i „Schools 4 All“, sa prošlogodišnjeg mesta broj deset skačio pravo na poziciju broj dva.
Kao veoma humani pokazali su se i slavni parovi.
Na listi parova prednjače Bred Pit i Anđelina Džoli, Blejk Šelton i Miranda Lembrt i Vil Smit i Džejda Pinket Smit.
Ovako izgleda kompletna lista „najhumanijih“ selebritija u protekloj godini, pod nazivom „Top 20 Celebs Gone Good for 2011“: 
1. Lejdi Gaga
2. Džastin Biber
3. Džordž Kluni
4. Vil Smit i Džejda Pinket Smit
5. Leonardo Dikaprio
6. Met Dejmon
7. Elen Deženeres
8. Bred Pit i Anđelina Džoli
9. Dvajt Hauard
10. Demi Lovato
11. Šakira
12. Ešton Kučer & Demi Mur
13. will.i.am
14. Blejk Šelton i Miranda Lembrt
15. Nik Kanon
16. Lea Mičel
17. Daniel Radklif
18. Majli Sajrus
19. Coldplay
20. Tejlor Svift
Povezana vest:  Međunarodni arhitektonski konkurs Mikro eko kuća za mlade arhitekte i dizajnere, studente arhitekture i dizajna